Du visar för närvarande Så kommer du överens med dina medspelare

Så kommer du överens med dina medspelare

Under hösten/vintern 2023- sommaren 2024 kommer jag att samarbeta med Daily Sports. Det här betyder att vi tillsammans kommer att dela mängder av kunskap och inspiration till dig för att må och fungera bättre på och av golfbanan. Vi kommer att dela både events och fina erbjudanden till dig och i varje nyhetsbrev som Daily skickar ut kommer jag att ha med en artikel om ett spännande ämne. I det senaste nyhetsbrevet har jag skrivit om något som stressar många på golfbanan, nämligen medspelarna i din boll. Det kan vara allt ifrån att någon är långsam, för snabb, pratar för mycket, för lite osv.

Och det här påverkar såklart spelet och stämningen i bollen. Så vad sägs om att lära oss komma överens i bollen och få en både inspirerande och rolig runda tillsammans och därmed också med bra spel?

I artikeln har jag valt ut 5 tips och råd som du kan gå igenom för att förstå hur DU kan påverka det här. Jag lutar mig som vanligt till forskningen om välmående och fungerande ur ett mentalt träningsperspektiv och dessa råd fungerar lika bra på golfbanan som på jobbet eller i vänrelationer🤗.

Du hittar artikeln från Daily Sports HÄR!

Jag hoppas att den ger dig både inspiration och motivation och att du vill testa tipsen nästa gång du spelar golf. Inom kort kan du läsa fler artiklar, bland annat hur du klär dig på golfbanan för att hålla dig varm under hösten och hur du kan hantera dina rädslor på golfbanan.

Vi ses/Jenny

Lämna ett svar