Du visar för närvarande ”Self care”, självkänsla och självförtroende – övningar

”Self care”, självkänsla och självförtroende – övningar

Här finner du två av de övningar som jag tar upp i det senaste avsnittet av Idrott-och Ledarskapspodden, avsnitt 120. De stärker din självkänsla och din självbild och lyssna gärna på avsnittet där jag går igenom övningarna, inklusive några fler, och hör av dig för frågor eller funderingar. Lycka till med din träning!/Jenny

IMG_5204 (kopia)

Här är exempel på olika värderingar som du kan börja se över. Lägg sedan till fler om du känner att du behöver. Gör övningen såsom jag beskriver i avsnitt 120 av Idrott-och ledarskapspodden. Och hör av dig för frågor/Jenny

IMG_5207 (kopia)

Här är den första delen av självbildstestet som jag berättar om i avsnitt 120 av podden. Gå igenom den så ärligt du kan och sedan gör du del två som du ser nedan. Hur önskar du att din självbild ska vara i framtiden?

Ge dig lite tid och gör övningen i lugn och ro. Lycka till!/Jenny

Här skriver du in hur du önskar att din självbild ska vara i framtiden. Fyll i det som finns i ditt hjärta och om du behöver landa i ditt hjärta så gör gärna hjärtmeditationen som jag guidar i slutet av avsnitt 120 av podden!

Glöm inte att du är precis perfekt och bra som du är och att du inte behöver ändra något i ditt inre. Denna övning handlar om självkännedom för att du lättare och lättare ska kunna se den fina människa som du är och som alltid bor inom dig. För att stärka denna kontakt så kan du gärna göra hjärtmeditationen i slutet av avsnitt 120 där jag guidar dig in i ditt hjärta. Varmt välkommen och du hittar podden där poddar finns och på min hemsida här:

www.jennyhagman.com/podcast

Lämna ett svar