Du visar för närvarande ”Keep Calm and Carry on”

”Keep Calm and Carry on”

”Keep Calm and Carry On” var en propaganda poster producerad av den Brittiska regeringen år 1939 för att förbereda sig för det andra världskriget. Syftet med postern var att lugna och stärka attityden hos det brittiska folket som stod inför hotet av flygattacker över de största städerna.

Få var det som trodde att vi skulle gå in i en så galen period som krig i vårt närområde. Och precis när vi äntligen verkar vara över pandemin👎🏻. Hade jag varit en Avenger eller en Eternal så vet jag vad jag hade gjort⚡️, men som en vanlig person och med kunskaper från den mentala träningen, yogan och vår historia så kommer jag fokusera på följande, förhoppningsvis kan det inspirera dig med💪🏻✨🤗:

⭐️Fokusera på det du KAN påverka. Skriv ned vad. 
⭐️Fokusera på att aktivera ditt lugnande system 3-10 ggr/dag (tex genom att andas ut längre än du andas in (4.2.6), andas genom vänster näsborre 1-3 min mm)
⭐️Följ utvecklingen, MEN pausa och jobba aktivt med din närvaro💪🏻. 
⭐️Ta en löptur eller en snabb promenad för att sätta igång energin kroppen, avsluta med långa djupa andetag på rygg.
⭐️Umgås med nära och kära med full närvaro🤗.

När du fokuserar på någon eller flera av ovan punkter så kan du ”Keep Calm And Carry On”💪🏻😇🤗. Fred är vår framtid och nu hoppas vi alla att den insikten fortsätter nå fler och fler . Men vi påminner oss också om att utveckling tar två steg fram och ett steg bak och att bakslag kräver tålamod, hantering av rädslor och därmed kraft och mod. Och det har vi inom oss, men vi behöver påminna oss om det varje dag och det genom att fylla på dig själv med lugn från grunden💪🏻😇🤗.

Ta hand om dig!
Kram från Jenny

 
Lämna ett svar