Du visar för närvarande Mental träning online hos Yogobe

Mental träning online hos Yogobe

Jag är verkligen glad att äntligen få dela alla filmer jag spelat in om grunderna i mental träning hos Yogobe. Yogobe är Sveriges största onlineportal med fokus på Yoga, Mindfulness och nu också Mental träning och nu kan du alltså även lära dig mer om grunderna i mental träning med mig. Där finns även några ljudfiler och inom kort hittar du också några filmer jag gjort om mental träning för att sova bättre.  

Prova kostnadsfritt i 30 dagar
Använd min kampanjkod “jennyhagman” när du registrerar dig så får du 30 dagars gratis tillgång till  mina mentala träningsfilmer och även Yogobes hela videobibliotek med mer än 2000 yoga och träningsklasser, mängder av program och grymma utmaningar. Provtiden övergår INTE i en betalande prenumeration – utan du bestämmer själv om du aktivt vill bli betalande prenumerant efter testperioden. 

Du hittar mina filmer här!

Och klicka här så kommer du direkt till registrering med min kampanjkod.

Varmt välkommen och hoppas du gillar filmerna. Och såklart, hör av dig om det dyker upp några frågor eller funderingar.
/Kram från Jenny

Lämna ett svar