Du visar för närvarande En Morgonrutin

En Morgonrutin

Att ha en morgonrutin är otroligt skönt och kan verkligen hjälpa dig starta dagen i både mental och fysisk balans. I den här rutinen har jag med både rörlighet och styrka för kroppen (du startar med 3 solhälsningar) och en avslutande övning med en reflektion och för att sätta fokus för dagen. Du får gärna ha med din en anteckningsbok som du kan skriva i efter din rutin, men det räcker också att bara följa övningen som jag gör i filmen. Rutinen är ca 15 min lång.

Inom idrotten och framförallt nrä du ska tävla så är rutiner a och o för att hålla under press. Det är välkänt att en rutin ger dig trygghet och lugn och du kommer i det tillstånd du önskar för att prestera på topp. Att lägga in en morgonrutin som du upprepar varje morgon (måndag-fredag) kommer att göra samma effekt för dig i din vardag, oavsett vart du är verksam. Den tar endast 15 minuter och kommer att ge dig en start på dagen med både balans och lugn i sinnet.

Lycka till och hoppas du gillar rutinen. /Jenny

Lämna ett svar