Du visar för närvarande Bålstabilitet och fysträning för golfare

Bålstabilitet och fysträning för golfare

I förra veckan hade jag förmånen att få spela golf och träna i Dubai! Jag var nere i samband med att PGA tränaren Marlene Hedblom (www.marlenehedblom.se) hade en golfskola där som vi på Birdie Golf Tours arrangerade. Det var mycket spännande och roligt att vara med denna grupp och de lärde sig väldigt mycket av Marlene, samtidigt som de fick uppleva Dubai med bla en Dessert Dinner (en middag arrangerades i öknen).

Jag vill passa på att uppmuntra er att läsa senaste Svensk Golf där Marlene delar med sig av en hel del bra övningar för dig som vill stärka bålstabiliteten. Det är nu i vintertid som ni har chans att träna upp och stärka de muskler som behöver stärkas inför nästa golfsäsong. Just bålstabiliteten förbättrar din hållning, skyddar din rygg från skador och kan hjälpa dig att slå längre!

Jag återkommer snart med fler träningstips vad gäller fysträning för golfare!
Nedan är en bild på mig när jag tränar på Dubai Creek GC:-).
Ha en bra vecka!

20121204-213228.jpg

Lämna ett svar