Du visar för närvarande Onlinekurs i Mental träning för Golfare

Onlinekurs i Mental träning för Golfare

Äntligen har du möjlighet att gå mina mentala träningskurser online! Den här första onlinekursen i mental träning är riktad till dig som är golfare ( i början av 2022 kommer en som är riktad till alla). 

Jag tror att de flesta golfare ganska tidigt i sin karriär börjar förstå vikten av den mentala träningen för att kunna få med sig slagen från rangen till golfbanan och för att kunna hålla ihop spelet och humöret under hela rundan:-). Och i studier från bara några veckor tillbaka kan man läsa att hela 93 % av spelet för golfare (och även för tennisspelare och inom skidskytte) handlar om den mentala styrkan. Det här är inte nytt och ändå är det fortfarande väldigt få golfare som lägger ned tid på den mentala träningen.
Jag tror det handlar mycket om att de flesta inte vet hur man ska träna just det mentala och det kan kanske tom verka komplicerat.  Därför är jag så ivrig och inspirerad att försöka sprida de både enkla och effektiva verktyg som faktiskt finns vad gäller den mentala träningen. Och bara genom att få in den första grunden; Avspänningsträningen och förmågan att reglera din stress/spänningsnivå genom olika andningsövningar och quick-fix börjar du bygga din mentala styrka från grunden. 

I denna 8-veckor långa online kurs får du lära dig grunderna i den mentala träning som gör att du en gång för alla kommer att få med dig din sving från rangen tillbanan, från träning in i tävling OCH förstå hur du också hittar ditt välmående på vägen. 

Innehåll
Här kommer innehållet i kursen där den mentala träningen stöttas av ett helhetstänk genom filmer för din teknik och fysik:
⭐️1-3 korta föreläsningar/vecka där jag går igenom grunderna i den mentala träningen steg för steg.
⭐️En Workbook med alla övningar i pdf eller fysiskt för de som önskar (då skickas den till dig per post och fraktkostnad på 75 kr tillkommer)
⭐️En sammanfattning av övningarna för varje vecka.
⭐️7 filmer för svingen med fokus på grunderna i tekniken, din rutin och en fokus övning.
⭐️4 medicinska yogapass skräddarsytt för golfare (1 tim långa) bla för att stärka ditt självförtroende på första tee.
⭐️5 mentala träningsprogram i form av 15 min långa ljudfiler och en guidad kroppscanning (10 min).
⭐️2 guidade andningsmeditationer (10 minuter långa)
⭐️4 träningspass för din rörlighet och styrka anpassat för golfare.
⭐️1 coaching session med Jenny med 50 % rabatt som kan bokas under kursens gång, online eller fysiskt.
⭐️I kursen ingår även hela Hagman’s Golfschool kostnadsfritt (du får rabattkoden under vecka 1).

Julerbjudande! 2 för 1 fram till jul!
Du hittar kursen och mer info på länken nedan och fram till jul ingår en rabattkod för en deltagare och den får du via mail när du köpt kursen. Kursen kostar 1295 kr och du har då tillgång till allt material under 1 år. Och som sagt, nu får du 2 kurser till priset av 1.

Jag hoppas kursen kommer att stärka alla golfare även mentalt för att en gång för alla förstå hur du får med dig svingen från rangen till banan och blir både stolt, stark och säker både på och av golfbanan.

Köp kursen och läs mer här!

Kursen kan bli en perfekt julklapp till dig själv eller till någon nära och kär. Och apropå julklapp så finns några Kalendrar 2022 kvar med månadstips för välmående och balans. Kalendern beställer du direkt av mig på info@jennyhagman.com eller hos mitt förlag www.buenavida.se

Lycka till med träningen och hör a dig om du har några frågor eller funderingar!

Kram från Jenny

Lämna ett svar