En härlig start på helgen

Vilket kan vara en bättre start på helgen än en riktigt god frukost? För min del är detta det bästa målet på dagen, speciellt om det finns tid att läsa tidningen i lugn och ro:-)

En härlig frukost för mig idag innehåller: fil med bär, knäckebröd med leverpastej och gurka, kiwi, ägg, ett glas juice och en kopp kaffe. Om jag blir mer hungrig tar jag ett till ägg och en extra smörgås. Denna frukost innehåller både antioxidanter (bär), kolhydrater (bröd), protein (ägget och leverpastej) och vitaminer (juice och kiwi).

Om du ska ut och träna eller kanske spela golf en stund efter frukost kan det vara bra att lägga till lite mer kolhydrater som tex havregrynsgröt, så orkar du mer.

Jag önskar er alla en riktigt härlig lördag och glöm inte att njuta, gå ned i varv och klappa er på axeln för allt bra ni åstadkommit under veckan som varit:-).

20120324-074645.jpg

Lämna ett svar