HEJ!

Här kommer en hälsning så här mot slutet av oktober. Jag hoppas att din höst har börjat bra och att du känner att du får in både återhämtning och lek mellan jobb och andra ”måsten”. För din återhämtnings skull har jag i slutet av det här brevet lagt in lite tips om just återhämtning, samt en mycket bra övning som får din kropp och knopp att landa och lugna ned sig, så kika gärna där.

I det här nyhetsbrevet läser du även om vad som händer framöver och bland annat är jag mycket glad att kunna bjuda in dig till en middag med föreläsning på Dodd’s Brasserie!  Det blir en föreläsning som heter ”Stolt, stark och säker inför säsongen 2019” och en middag på en av Stockholms bästa restauranger som drivs av en av Sveriges främsta kockar, Nisse Molinder, som också precis släppt en ny bok som heter ”FISK” som du gärna får bläddra i under kvällen.

Och vidare så vill jag i detta nyhetsbrev inspirera dig till träning både för ditt sinne och din kropp genom den träning jag nu håller framförallt på InMo Medveten träning och på Kungliga tennishallen. Mycket av min träning och inspiration hittar du också på min hemsida www.trainforbalance.com, så gå gärna in och kika där. 

Och så vill jag också uppmärksamma ett helt fantastiskt gäng som jag föreläste för i förra veckan; Team Rynkeby! Läs om deras fantastiska resa och hur de samlat ihop över 30 miljoner kronor till Barncancerfonden!!!

Jag hoppas vi ses på något av mina events eller träningar framöver och vill du ha mer regelbundna tips och råd om träning, ledarskap, föreläsningar mm så följ mig gärna på instagram @jenny_hagman eller på min blogg på min hemsida www.jennyhagman.com.   Trevlig läsning och förresten, om du befinner dig i närheten av Brahagatan 42 och InMo på onsdagar kl. 19.00 så är du varmt välkommen att komma och yoga med mig! Alla är välkomna och jag lovar att ALLA kan vara med, oavsett tidigare erfarenhet, ålder och rörlighet!

PS. Om du önskar avprenumerera på detta nyhetsbrev som kommer ca 1 gång/månad så maila mig bara på info@hagmangolf.se. Vi ses! Ds.

Den här bilden kommer inte från Djursholms GK utan från Evian Resort, men jag lovar att vi kommer att försöka duka upp precis lika fint den 15/11:-).

COME DINE WITH ME! VÄLKOMMEN PÅ MIDDAG MED FÖRELÄSNING PÅ DODD’S BRASSERIE OCH DJURSHOLMS GK DEN 15/11!

Torsdagen den 15/11 är du mycket varmt välkommen till en mysig och god middag med efterföljande föreläsning med mig. Vi kommer att vara på Djursholms GK och Restaurang Dodd’s Brasserie står för den härliga middagen och jag står för föreläsningen som heter ”Stolt, stark och säker inför säsongen 2019”. Här kommer mer detaljer och jag hoppas du har möjlighet att komma:

Plats: Dodd’s Brasserie på Djursholms GK.
Tid: Torsdagen den 15/11 kl. 18.00. Föreläsningen startar till kaffet.
Middag: Huvudrätt, bubbelvatten, kaffe och en choklad bit.
Huvudrätten blir en fantastisk fisk tillagad av de grymma kockarna på plats. Du får också chans att bläddra lite i Nisse Molinders nya bok ”FISK” som kom ut i början av Oktober. Nils, som även är kallad Stockholms fisk kung,  driver tillsammans med sin bror Erik, Dodd’s Brasserie samt några av Stockholms bästa restauranger såsom Wärdshuset Ulla Winbladh, Konstnärsbaren, Wedholms Fisk. Nisse var själv med i Kockarnas Kamp förra säsongen där han vann ett välförtjänt silver. Mer om Dodd’s Brasserie hittar du HÄR!
Föreläsningen: ”Hur du blir  Stolt, stark & säker både på och av golfbanan inför säsongen 2019” tänkte jag fokusera på denna kväll. Du får reda på hur du kan träna på bästa sätt under vintern både vad gäller din fysiska träning, din rörlighet och framförallt hur du tränar upp din mentala styrka. Jag vill visa dig hur du gör för att få starka nerver och ett lugnt sinne så att du mår och fungerar bra både på och av golfbanan. Föreläsningen blandas med teori och praktiska övningar.
Kostnad: 395 kr
Anmälan: Anmäl dig senast fredagen den 9 november och gärna tidigare:-).

Varmt välkommen och för frågor kan du kontakta mig på info@jennyhagman.com.

VILL DU BOKA EN FÖRELÄSNING ELLER EN WORKSHOP?

Hösten och vintern brukar vara en perfekt tid att boka in en inspirerande föreläsning eller varför inte ett yoga pass på jobbet för att både stärka och mjuka upp ditt och din personals sinne. Sedan 2001 har jag föreläst inom områden som Ledarskap, Entreprenörskap, Teambuilding, Mental styrka, Träning, Hållbart ledarskap, Resultat och glädje. På senare tid finns också Mindfulness och Träning för din Inner Business med på ämnesområdena.

I mina föreläsningar samlar jag mina erfarenheter från proffslivet, tränarrollen, min roll som marknadschef och VD, yogan och från den mentala träningen, för att på bästa sätt kunna inspirera dig och ditt företag eller förening till utveckling för att kunna nå dit du/ni vill!

Jag inkluderar alltid olika avspänningstekniker och övningar för kroppen och hjärnan i föreläsningarna som är mycket enkla och effektiva och lätta att ta med dig direkt in i din vardag. Även målbildsträning, självbildsträning och attitydträning är några av de övningar som ingår och jag blandar in både teori och praktiska övningar i varje föreläsning som såklart också skräddarsys efter de behov som finns.

Läs mer om mina föreläsningar HÄR och referenser om mig och min träning hittar du HÄR. 

Välkommen med din bokning eller för en förfrågan till info@jennyhagman.com.

EN FÖRELÄSNING FÖR ETT GRIPANDE OCH GOTT SYFTE

Jag vill här också passa på att presentera en grupp underbara människor som också är cyklister och som jag föreläste för i förra veckan: TEAM RYNKEBY! Varje år gör de något helt fantastiskt. De cyklar från Sverige till Paris och hela anledningen är att samla in så mycket pengar det bara går till Barncancerfonden. Förra året deltog 1400 cyklister och hittills har de samlat ihop över 30 miljoner kronor(!!!). Vill du följa dem och sponsra dem så gå in på deras Facebook sida som heter just Team Rynkeby! Och du kan läsa mer om dem på deras hemsida HÄR! Heja er och varmt lycka till inför juni 2019!

Bilden kommer från Team Rynkeby’s facebook sida. Följ dem och deras resa där och låt dig inspireras av detta otroliga engagemang.

BLI STOLT, STARK OCH SÄKER INFÖR SÄSONGEN 2019

Sedan 2016 jobbar jag med mitt helhetskoncept och mental träning inom idrott och ledarskap på InMo, Medveten träning på Brahegatan 42 i Stockholm och på Kungliga Tennishallen i Stockholm. Här kan du boka mental träning med mig individuellt eller i en kurs, hänga med i en workshop som jag har då och då, följa med på ett yogapass eller träna rörlighet och styrka. Allt hänger ihop vad gäller ditt välmående och din prestation och när du hittar balansen mellan din återhämtning och din prestation så har du kommit ett stort starkt steg framåt.

Därför tränar vi både MediYoga, Mindfulness, Avspänningsträning, Självbildsträning och Målbildsträning  och så blir det lite mer aktivitet när vi kör fysträning. Jag försöker hålla min träning både enkel och effektiv och jag hoppas du har möjlighet att hänga på någon av mina upplägg i höst/vinter.

Du kan läsa om mina upplägg HÄR!    Och mitt kalendarium om tex när kurser och resor (tex Alfredsson’s och Hagman’s Training Camps 2019) startar så kan du gå in och se hela schemat för 2018 och 2019 HÄR! Och här kommer en liten reklam film om min bok ”Stolt, stark och säker – en bok om helhetsträning för golfare”  och det tillhörande mentala träningsprogrammet som är producerat av Yamina Enedahl. Vi tror att detta träningspaket är ett perfekt hjälpmedel för dig som vill träna själv och om du sedan behöver lite hjälp på traven hör du bara av dig:-). Boken och programmet är inriktat mot golfare, men det fysiska och mentala träningskapitlet, samt de första tre mentala träningsprogrammen passar precis alla! Hela träningspaketet, eller var del för sig beställer du hos Buena Vida här och då får du också boken signerad:-).

MÅNADENS TRÄNINGSTIPS! SKULDER RULLNINGAR!

Detta träningstips kommer från Göran Boll, grundaren av MediYoga i Sverige. Den här övningen berättar han om i sitt avsnitt av Idrott-och ledarskapspodden som kommer i början av november och det är just nu hans favoritövning:

Här kommer övningen som är Skulder rullningar:

Stanna upp ett par, tre gånger per dag och gör dessa rullningar under 1-3 minuter.
-Sitt ned på din stol med en rak, men avspänd hållning. Slut gärna ögonen
-För upp axlarna mot öronen, andas in och rulla axlarna bakåt och andas sedan ut och rulla dem framåt.
-Gör stora mjuka cirklar och långa djupa andetag som följer rörelsen.
-Känn  hur dina skuldror är med i rörelsen och låt armarna bara följa med dina axlar

Övningen ökar cirkulationen i de muskler runt nacke, axlar och skuldror som gärna blir spända under dagen, speciellt om du sitter ned mycket. När cirkulationen ökar får du mer syre till hjärnan och till kroppen som då fungerar ännu bättre och du kan behålla ditt lugn och ditt fokus. Du kan läsa mer om den här övningen på Göran Boll’s yoga online som heter Balansonline här. (OBS! I Göran’s avsnitt får du en liten julklapp som har med denna hemsida att göra så du kan gå in och kika nu och vill du prova så kan du göra det kostnadsfritt i en månad och sedan lyssnar du på hans avsnitt för mer info om julklappen:-)). Och vill du träna med Göran live och veta mer om honom så hittar du hans hemsida HÄR!

Yoga kan du numera göra både hemma och på jobbet och Göran har samlat alla övningar från MediYogan för bland annat rygg, skuldror, nacke, höfter mm på Balans Online. In och kika för inspiration.

 TACK!

Tack för denna gång och jag hoppas att vi ses på någon av mina events eller träningstillfällen framöver. Och vill du ha mer regelbundna tips och råd så är du varmt välkommen att följa mig på instagram @jenny_hagman eller till min blogg som ligger på min hemsida.

Vi ses!

Kram från Jenny