Kontakt

Email: info@hagmangolf.se

Tel: + 46 70 631 17 43

Föreläsningar
Skicka din förfrågan direkt till info@hagmangolf.se så kontaktar vi dig. Läs om Jennys olika föreläsningar HÄR. 

Det går också att skräddarsy ditt eget upplägg grundat på Jennys expertområden. Det är bara att höra av dig för frågor om detta.

Coaching inom personligt ledarskap och mental träning
Det ingår alltid ett förutsättningslöst möte när du är intresserad av att börja coachas av Jenny. Då får du chans att berätta lite mer om vad du önskar med din coachning och Jenny berättar hur hon jobbar. Därefter bokar ni in fler tillfällen efter ett skräddarsytt program. Minst tre tillfällen är en bra början.  För bokning, kontakta Jenny direkt via mail info@hagmangolf.se eller telefon + 46 70 631 17 43. Läs mer om Coaching med Jenny HÄR. 

Fysträning för golfare och MediYoga
Jenny jobbar som PT för golfare på InMo på Brahegatan 42 i Stockholm och på Kungliga Tennishallen som också drivs av InMo. Du kan boka individuell träning eller träning i minigrupper. Jenny är också MediYoga instruktör och du kan boka in din individuella träning alternativt hänga med på en workshop. Inbjudningar kommer via Jennys nyhetsbrev.   Bokning av personlig träning bokas tillsvidare direkt med Jenny. Mer info om InMo finner du HÄR.  

Golfträning och lektioner –  I grupp och individuellt
Under vår/sommar och höst jobbar Jenny på Golfcenter Danderyd i Stockholm och på Djursholm GK. Du bokar enkelt in en lektion för dig själv eller fler. Var ute i god tid när du bokar. Bokning sker direkt HÄR eller maila till info@hagmangolf.se om du inte hittar en tid som passar.

Varmt Välkommen!