Nå dina mål och må bra på vägen

Vill du stärka dina målbilder och ditt fokus? Lära dig hur du går från ditt nuläge till ditt önskade läge? Börja prestera på topp i arbetslivet och samtidigt behålla närvaron och nuet? Bli en bättre förälder? Hitta din drömpartner? 

Då är du välkommen till denna stärkande workshop som jag kommer att hålla på YogaMana söndagen den 2/10. Vi kommer under denna förmiddag fokusera på den del inom den mentala träningen som handlar om just Mål, målintegrering, visualisering och målbildsträning. Det blir en förmiddag fylld med verktyg, övningar och metoder som noggrant valts ut – utifrån en vetenskaplig grund – för att ge dig högsta effekt för ditt välmående och din prestation.

OCH du får ett unikt skräddarsytt medicinskt yogapass som stärker din förmåga att visualisera och som fördjupar dina målbilder så att du lättare kan nå dem.  

Den mentala träningens grunder utgår från SMAK-faktorerna som enligt studier och forskning sedan 60-talet är de framgångsfaktorer du behöver träna upp för att kunna prestera på topp och må bra på vägen.(Grundat av fil.dr Lars-Eric Uneståhl. 

Datum: Söndagen den 2/10 kl. 10.00-13.00
Var: På Yoga Mana Center Sibyllegatan 67 i Stockholm
Kostnad: 750 kr/person

Boka din plats och mer info här

Varmt välkommen och jag hoppas vi ses!

IMG_4847 (kopia)

Vi går igenom grunderna kring målbildsträning och visualisering och du får bygga din egen målkarta som ger dig en plan över hur du rör dig från nu läge till önskat läge. 

Sunset,Yoga

Du får gå igenom ett medicinskt yogapass unikt skapat med inriktning mål och visualisering och du får med dig en ljudfil för vidare träning om målintegrering.