Lär dig bygga din mentala styrka från grunden för att hålla i längden

Tänk om du som Mamma kunde hitta en balans mellan jobb och familjeliv? Tänk om du som Mamma förstod att det går att fungera på topp OCH må bra på vägen? Tänk om du visste att du är helt grym som du är och att allt löser sig? Tänk om du visste att ALLA kan bli mentalt starka och nå inre och yttre välmående och fungerande? Och tänk om du visste att det enda du behöver göra är att lägga in enkla och effektiva verktyg i din vardag max 3-15 min/dag?

Sedan jag slutade jobba som VD har jag jobbat med 3 olika önskade lägen varav nummer ett är Att vara en närvarande Mamma. Jag hade spenderat 7 år som VD och samtidigt fått 2 underbara pojkar och det enda jag tänkte på när jag för sista gången lämnade mitt kontor var att jag hade missat några år av deras uppväxt och att jag kände en stor sorg för det. 

Sedan dess har jag jobbat för detta mål och samtidigt skapat ett material som jag delat med mina klienter och som jag nu lagt in i denna Workshop som är riktad till dig som är Mamma och i karriären. Du får lära dig allt du behöver för att hitta ditt inre lugn och därmed din inre styrka. Du får jobba med dina egna önskade lägen och lär dig vad du behöver för att nå dem och du kommer att lära dig verktyg för att stärka både ditt självförtroende och din självkänsla. 

Varmt välkommen till denna Workshop den 28 januari kl. 10.00-13.00 på Danderydsgatan 2 i Stockholm.
själv, bjud in en vän och sprid gärna denna Workshop till alla Mammor du känner som behöver pepp och balans i sin tillvaro.

”If Mama ain’t happy nobady is happy!”

Under Workshopen går vi igenom:
Framgångsfaktorer för inre -och yttre framgång
Balans och hur du uppnår balans mellan aktivitet och vila
Stressystemet och det lugnande systemet och hur de fungerar
Enkla effektiva övningar för att bli en mästare på att aktivera ditt lugnande system
Övningar för fokus och koncentration/närvaroträning
Övningar för att stärka din förmåga att planera och hitta balans mellan planering och närvaro
Övningar från den medicinska yogan som stärker ditt inre lugn, din tillit, ditt självförtroende, din motivation och din förmåga att skapa och nå dina mål

Läs mer och boka kursen här!

Boka denna Workshop som kommer att stärka upp dig från grunden för att hålla i längden! Varmt välkommen!

Boka din Workshop här!

Workshop för Mammor i Karriären den 28/1 kl. 10.00-13.00

Starta året med att satsa på din egen mentala styrka. Varmt välkommen till denna workshop!