Hej!

Denna månad är det dags att presentera vad som händer närmast i höst vad gäller utbildning och events. Kurserna i mental träning och fysträning för golfare är spikade och har börjat bokats på, men det finns fortfarande platser kvar!  Sedan presenterar jag här min första träningshelg ”Off Course” i samarbete med Sandhamn Seglar hotell. Och sist, men inte minst är det dags för en After Golf på Röhnisch den 14 September. Inbjudan hittar du nedan. Jag önskar dig en skön September månad!

Jenny tränar på Sandhamn

TRÄNINGSHELG ”OFF COURSE” PÅ SANDHAMN

En träningshelg för golfare! Lär dig hur du tränar under vintern för att bli starkare inifrån och ut, både på och utanför banan.

Efter att ha besökt Sandhamn Seglar hotell för några veckor sedan och studerat David Tainton’s Träningshelg var det ett lätt beslut att välja just detta resmål som målet för min första träningshelg ”Off Course”. Sandhamn erbjuder fantastisk natur, vackra och funktionella lokaler, bra service och god mat.

Träningspass, föreläsning, tips och råd, samt relax och god mat!

Under denna helg får du reda på hur du på bästa sätt kan träna under vintern för att vara redo till nästa säsong. Jag har laddat helgen med träningspass inom rörlighet och styrka och en föreläsning. Du kommer att få tips och råd under alla pass, och under föreläsningen får du övningar inom mental träning som du kan ta med dig för att öka ditt fokus och dina möjligheter att prestera på banan och inte bara på rangen. Det blir alltså en hel del träning, tips och råd, men det finns också tid för relax och så njuter vi av den goda maten som Sandhamn Seglar hotell erbjuder.

Jag kommer att jobba med enkla och effektiva övningar både inom fysträningen och den mentala träningen. Målet är att du ska få med dig tips, råd och övningar som du kan fortsätta att jobba med själv hemma. Alla pass är anpassade för golfare med fokus på styrka, rörlighet, balans och koordination. Då jag sedan i maj är certifierad medicinsk yogainstruktör så ingår ett yogapass där du får lära dig enkla övningar för rygg och axlar, samt en andningsteknik som hjälper dig att få starka nerver och ett lugnt sinne.

Läs mer om hela programmet, kostnader, upplägg och bokning HÄR!
Max 20 personer!

Varmt välkommen!

Jenny tränar

HÖSTENS KURSER PÅ KUNGLIGA TENNISHALLEN

Nu är allt klart för höstens första kurser.  Här kommer info:

Från och med i höst håller jag mina kurser på Kungliga tennishallen i Stockholm. Det blir fokus på fysträning för golfare och mental träning, samt föreläsningar. Hösten och vintern är ett perfekt tillfälle att jobba med din styrka och rörlighet och samtidigt stärka din hjärna genom mental träning. Jag kommer under hösten att erbjuda två kurser i dessa ämnen och utöver det går det bra att boka personlig träning i minigrupper eller individuellt med mig. Här kommer kursdatumen:

Kurs i fysträning för golfare:

Stärk din kropp inifrån och ut och förbättra både längden och rakheten i dina slag

Under sex tisdagar kommer vi att jobba med din styrka och rörlighet och du får reda på vilka muskler du behöver stärka och öka rörligheten i för att bli en bättre och gladare golfare till våren. Vi har en fantastisk anläggning på Kungliga tennishallen och jag kommer att ge er övningar som ni kan ta med er och göra hemma. Alla övningar är anpassade för golfare.

Tisdagar kl. 18.15-19.15 den 11, 25 oktober, samt 1, 8, och 22 november.
Kostnad: 2295 kr (medlem på KLTK eller InMo: 1900 kr). Du får ett kompendium med alla övningar som vi går igenom och en entré/vecka (torsd-söndags) på Kungliga tennishallen. Anmäl ditt intresse och boka till mig direkt på jenny@hagmangolf.se eller på tel: 070 631 17 43. Max 10 deltagare.

Kurs i mental träning:

Lär dig få starka nerver och ett lugnt sinne, både på och av golfbanan

Denna kurs är tänkt för dig som vill lära dig hur du kan prestera på topp och behålla lugnet på vägen. Hur du lär dig att fokusera och koncentrera dig i stressade situationer. I denna mentala träningskurs lär jag dig använda olika verktyg så att du kan träna dig själv från grunden för att hålla i längden. Verktygen innebär träning av din självbild, målbilder, målprogrammering och avslappning.

Tisdagar kl. 19.20- 20.30 den 11, 25 oktober, samt 1, 8, 15 och 22 november
Kostnad: 2295 kr (medlem på KLTK eller InMo: 1900 kr).
Material med övningar och en avslappnings CD med fyra program (nedladdningsbar) ingår, samt ett klipp på mina yogapass på InMo. Anmäl din intresseanmälan och boka direkt till jenny@hagmangolf.se. Max 10 deltagare.

After Golf Röhnisch

VÄLKOMMEN PÅ AFTER GOLF DEN 14 SEPTEMBER

Onsdagen den 14 september är du varmt välkommen till en After Golf  på Röhnisch Brand Store tillsammans med mig och Röhnisch. Du får chans att scanna butiken på höstens nyheter både vad gäller golf och träning och under kvällen (ca 18.00) kommer jag att hålla en kortare föreläsning om hur du på bästa sätt förbereder dig inför lågsäsongen på bästa sätt, både fysiskt, mentalt och tekniskt!

Det bjuds på dryck, tilltugg och happenings under hela kvällen! OCH 15 % rabatt på hela golfkollektionen gäller!  Se nedan för mer info och anmälan! Varmt välkommen!

När: Onsdag 14 sep kl 17:30 (föreläsningen ca 18.00)
Var: Röhnisch Concept Store, Norrlandsgatan 21.
Hur: Vi bjuder på dryck och tilltugg.
OSA: osa@rohnisch.se (skriv golf i ämnesraden)

AW Training

HÄNG MED PÅ BLOGGEN OCH INSTAGRAM

Glöm inte att du kan hänga med på mina tips och råd med fokus på inspiration och kunskap på min blogg, Instagram och Facebook @jenny_hagman, jennyhagman.com och på Jenny Hagman (FB).

Vi ses där och jag önskar dig en fortsatt skön September!

Varma hälsningar från Jenny