HEJ!

Här kommer ett extra nyhetsbrev för augusti och början av september månad med fokus på mina träningsresor i Oktober, bokmässan i september och ett nytt yogapass på onsdagar.  Jag har bland annat med kort varsel lagt upp en ny resa till Evian Resort den 14-17 oktober och vi kommer att ha den öppen för bokning i endast några dagar. Den här resan kommer att vara fylld med både spel, träning, mental träning och yoga/rörlighetsträning och det vore jättekul om  du har möjlighet att följa med.  I nyhetsbrevet läser du också om min träningshelg till PGA Sweden National i södra Sverige med Igor Ardoris den 5-7 oktober!

Jag önskar dig en skön start på september månad och trevlig läsning!

TRÄNINGSHELG MED SPEL PÅ EVIAN MASTERS COURSE, TRÄNING, YOGA OCH MENTAL TRÄNING 14-17 OKTOBER – OBS! ENDAST NÅGRA DAGAR ÖPPEN FÖR BOKNING!

Den 14-17 oktober tänkte jag åka iväg till mitt favoritställe Evian Resort igen. Banan är just nu i fantastiskt skick och efter Evian Masters i mitten av september kommer den att vara tom ännu bättre. Jag har fyllt den här resan med spel, träning på Evian Academy, och yoga/rörlighetsträning. Jag tänkte också lägga in mycket mental träning i både träningen och spelet så att du lär dig hur du ska träna under vintern inför nästa säsong. Det blir en blandning av träning och återhämtning för både kroppen och hjärnan och allt i den underbara miljön på Evian Resort.

OBS! Denna resa är öppen för bokning endast tom nu på onsdag den 5 september kl. 20.00. 

Vi bor på Hotel Royal och här kommer mer detaljer om vad som ingår och priset:

Söndag 14 oktober
Avresa från Stockholm – Geneve den 14/10: 1525-1810
Transfer t/r Geneve/Hotel Royal på Evian Resort
3 rätters middag inkl. vinpaket

Måndag 15 oktober
Frukost på Hotel Royal
Spel 18 hål på Evian Masters Course. Första start kl. 09.00
Lunch (ingår ej)
Träning på Evian Academy med Jenny 15.00-17.00 ca
Yoga och Mental träning på hotellet ca 18.00-19.00 – fri tillgång till spa delen hela kvällen
3-rätters middag inkl. vinpaket

Tisdag 16 oktober
Frukost på Hotel Royal
Spel 18 hål på Evian Masters Course. Första start kl. 09.00
Lunch (ingår ej)
Träning på Evian Academy med Jenny 15.00-17.00 ca
Rörlighet-och styrketräningsgenomgång inkl. Mental träning på hotellet ca 18.00-19.00 – fri tillgång till spa delen hela kvällen
3-rätters middag inkl. vinpaket

Onsdag 17 oktober
Frukost
Transfer till flygplatsen ca 09.00
Hemresa från Geneve 12.20-15.00

Kostnad per person: 13 500 kr del i dubbelrum och inkl ovan. 
Enkelrumstillägg tillkommer

OBS! Vi har fått fram ett mycket bra pris på denna exklusiva produkt som är baserat på direktflyget med Easyjet. I detta ingår handbagage och transport av golfbag. Out Of Bounds bokar flygstolarna individuellt och vi reserverar oss för att kostnaden på dessa kan komma att ändras fram tills bokningen är bekräftad och delbetald.

För bokning! Kontakta Out of Bounds på tel: 08 519 303 02 eller maila Ola på ola.sundqvist@outofbounds.se

Varmt välkommen och hör av dig till mig om du har några frågor eller funderingar!
Hoppas du har möjlighet att följa med!

Evian Academy
Den underbara poolen på Hotel Royal

TRÄNINGSHELG PÅ PGA SWEDEN NATIONAL MED FOKUS PÅ MENTAL STYRKA OCH GOLF  DEN 5-7 OKTOBER MED MIG OCH IGOR ARDORIS

Som du säkert läst tidigare kommer jag för första gången att arrangera en träningshelg med Igor Ardoris (mental tuffhetstränare som skrivit flera böcker i ämnet, bland annat ”Att lära sig förlora”). Inriktningen är mental träning för golfare och vi har denna gång valt att stanna kvar i Sverige och på den underbara anläggningen PGA Sweden National i Skåne. Vi har lagt upp helgen med fokus på golf och mental styrka och det blir mycket träning (både för hjärnan och kroppen), spel och föreläsningar. En perfekt uppladdning inför hösten och nästa säsong! Hela upplägget och mer info kan du läsa om hos PGA Sweden National på följande länk:

Läs mer och boka din plats HÄR! Sista anmälningsdag är den 15 september! Max 18 platser.

Om du vill veta mer om Igor kan du gå in på hans hemsida här och så kan du lyssna på mitt avsnitt med honom i Idrott – och ledarskapspodden så får du många kloka tips och råd om hur du lär dig bli mentalt stark. Du hittar avsnittet här.

BOKMÄSSAN I GÖTEBORG DEN 28-30 SEPTEMBER! KOM GÄRNA OCH HÄLSA PÅ MIG I MONTER B02:26

Den 28-30 september är det dags för bokmässan i Göteborg igen. Och den här gången är jag själv med som en av författarna voch då med boken ”Stolt, stark och säker – en bok om helhetsträning för golfare”. Jag kommer att var med mitt förlag Buena Vida och vi kommer att finnas på plats för att svara på frågor om helhetsträning, hur du kan träna i vinter på bästa sätt, hur mina träningsprogram är uppbyggda och så kanske jag kommer med några hemliga tips som bara du som kommer och hälsar på får reda på:-).

Varmt välkommen till vår monter om du har vägarna förbi!

MEDIYOGA PÅ INMO ONSDAGAR KL. 19.00. START FROM 12 SEPT.

Ju längre jag själv har hållit på med yoga och varit yogainstruktör desto mer förstår jag hur den här typen av träning hänger ihop med hur min kropp och mitt sinne fungerar och mår. Jag kommer själv från en bakgrund där varken yogan eller den mentala träningen hade mycket utrymme i min träning. Men tänk vad erfarenhet kan göra och nu ser jag hos både mig själv och mina elever vilken styrka och vilka gynnsamma egenskaper såsom lugn, säkerhet, stolthet, trygghet, tillit, acceptans och tålamod som utvecklas både på och av golfbanan när de lägger till och tränar yoga och mental träning tillsammans med sin vanliga träning. Och det bästa är att träningen fungerar och ger effekter även på jobbet och i din vardag.

Så, efter lite pyssel så har jag nu bokat in ett MediYoga pass med inslag av mindfulnessträning på InMo Brahegatan 42 på onsdagar kl. 19.00 from den 12 september och framåt under hösten och vintern.

Alla är välkomna, medlem eller icke-medlem och ett prova på pass kostar 100 kr och sedan kommer det att kosta 190 kr/tillfälle och det går att köpa klippkort.

På InMo finns omklädningsrum med dusch och skåp med lås. Jag hoppas du vill komma och hänga med mig på onsdagar för att stärka både kropp och sinne!

Anmäl dig till info@inmo.se senast tisdagen dagen innan så vet vi hur många som kommer! Varmt välkommen!

TREVLIG HELG OCH JAG ÖNSKAR DIG EN SKÖN START PÅ SEPTEMBER MÅNAD!

Tack för denna gång och jag önskar dig nu en fantastisk start på september månad och så kanske vi ses på någon av mina resor i oktober, på bokmässan, på InMo eller någon annanstans! Njut, ha kul, jobba fokuserat när du väl jobbar och glöm inte att vässa sågen! Och vill du ha mer regelbundna tips och råd så är du varmt välkommen till mitt instagramkonto @jenny_hagman eller till min blogg som ligger på min hemsida.

Och vill du boka en föreläsning med mig? Läs mer här och boka på info@jennyhagman.com.

Vi ses!

Kram från Jenny

Jenny springer på stranden
Att springa i en solnedgång är verkligen en otrolig känsla och vässar min såg för flera månader framåt. Det kan man kalla ”Runners -high”:-).