Mental träning & Coaching för Företag

För dig som företag är det numera välkänt att om du har en personal som mår bra så kommer de också att prestera på topp. Att satsa på att stärka din personal både mentalt och fysiskt är väl investerade pengar och kommer att ge dig en stark grund att stå på och en motståndskraft, ett lugn och en motivation hos din personal som kommer att sprida sig både inom och utom företaget. Med bakgrund inom både idrotten och näringslivet kan Jenny guida dig i en riktning där både balans, styrka och välmående är tydliga ingredienser i träningen. Tillvägagångssättet är både pedagogiskt, enkelt och tydligt och du får ett material med alla övningar inkl. uppföljning efter varje träff. Läs mer om vilka upplägg som finns tillgänliga här nedan.  

Du kan boka in enskilda sessioner för din personal där varje individ går igenom ett träningsprogram på 5-10 tillfällen. Här ingår grunderna i mental träning där stresshantering med avspänningsträning står i fokus. Vidare tränas varje individ i fokus,  motivation- och attitydträning. Självklart skräddarsys också uppläggen utefter de behov som företaget har just nu. 

Materialet som ingår i alla träningsupplägg är både ljudfiler och ett fysiskt material i form av en Workbook. Det är 4 ljudfiler som ingår och de går igenom grunderna i den mentala träningen där både Avspänningsträning, Självbildsträning och Målbildsträning ingår. I den arbetsbok som finns med finns alla övningar med, samt plats för reflektion.  

Otroligt bra och behaglig Coach! Så tacksam att jag har kommit i kontakt med Jenny!

Louise H

Boka

Starta din resa mot ett välmående och inspirerande företag redan Idag!

Kontakta Jenny direkt för ett samtal eller boka in ett möte för att gå igneom ett upplägg som passar dig och ditt företag. Varmt välkommen!