Fördjupning i Grunderna av den Mentala tränigen
Live via Zoom tisdag from 17/1

För 11:e gången startar jag denna grundkurs i Mental träning där du lär dig grunderna i mental träning. OBS! Kursen sker live via Zoom!

 Vi går in på djupet av grunderna i mental träning och tränar avspänningsträning, mental avslappning, självbildsträning och målbildsträning. I avspännings-och avslappningsträningen blir det både muskulär- och mental avslappningsträning och stresshantering är en del av träningen då du lär dig reglera din spänningsnivå och skapa balans i din tillvaro. Du lär dig stärka din inre dialog, du får verktyg för att få kropp och sinne i balans och vi går också djupt in på visualisering och målintegrering. Det här är kraftfulla verktyg baserat på forskning som bygger din mentala styrka från grunden för att hålla i längden.

Innehåll:
6 tillfällen på tisdagar kl. 19.00-20.30 via Zoom – Allt spelas in så du kan även se träningen i efterhand för repetition.
Datum:  Tisdagar kl. 19.00 – 20.30 den 17/1, 24/1, 31/1, 7/2, 14/2, 21/2. 
Du får övningar mellan varje tillfälle och det ingår en Workbook, 4 mentala träningsprogram i form av ljudfiler, en guidad kroppscanning OCH du får efter kursen tillgång till hela onlinekursen i mental träning som finns på www.trainforbalance.
Max 10 deltagare. Det räcker att du bokar in dig på det första datumet så gäller det för hela kursen.

Hör av dig för frågor på info@jennyhagman.com och för referenser kan du gå in på www.jennyhagman.com.

Boka din plats HÄR!

Varmt välkommen1

Jenny Hagman mental tränare och coach för idrottare och ledarskap

En unik kurs för att lära dig grunderna i mental träning för att må och fungera bra en gång för alla!

Du får både en Workbook (via pdf eller skickad till dig) skräddarsydd från den mentala träningens grunder, ljudfiler och övningar till varje tillfälle.