Hej!

Varmt välkommen till mitt nyhetsbrev för november månad! Du kommer i detta nyhetsbrev att läsa om vad du kan göra under lågsäsong för att bli en bättre golfare till våren, ett trevligt julklapps tips, nästkommande resor, lite nyheter, nästa kursstart i mental träning och ett par erbjudanden. Om du vill följa mina tränings-och coachning tips mm mer regelbundet kan du följa mig på bloggen (www.jennyhagman.com) och på Instagram @jenny_hagman. Trevlig läsning och jag önskar dig en skön början på vintern! Hör av dig direkt om du har några frågor eller funderingar! Vi ses!

FYS- OCH ANALYS PÅ INMO

Vill du få en analys över din rörlighet, styrka och balans och sedan ett skräddarsytt träningsprogram för att bli en bättre, starkare och rörligare golfare till våren? Då är du varmt välkommen till mig på InMo Medveten Träning (det träningscenter där jag jobbar på Brahegatan 42 i Stockholm). Det ingår två tillfällen och vi kör en timme/gång. Vid det första tillfället gör jag olika tester för att kontrollera din rörlighet, styrka och balans. Till det andra tillfället har jag gjort ett skräddarsytt träningsprogram till dig som vi går igenom tillsammans.

JUST NU kostar detta paket 1 500 kr/person (ordinarie pris är 2 395 kr (medlem 2 045 kr)). Varmt välkommen för att boka in detta på jenny@hagmangolf.se. Erbjudandet gäller tom den 15 december i år.

Presentkort går också bra att köpa om du vill ge detta i present eller julklapp:-).

IMG_0007
Under mina tester går vi igenom din rörlighet, styrka och balans och alla tester är anpassade specifikt för golfare.

TRAINING CAMP PÅ EVIAN GOLF RESORT SPIKAT!
DEN 11-14 OCH 18-21 MAJ 2017

För tredje året i rad arrangerar vi Helen Alfredsson Training Camp till Evian Golf Resort, strax utanför Genéve. Jag och Helen är som vanligt med som tränare under hela helgen och fokus är vikten av grunderna både i svingen, närspelet och spelet. I år har vi ett extra träningspass på ankomstdagen, efterföljande av 9 hål för att komma igång bra. Sedan blir det två dagar med 18 håls spel/dag där jag och Helen coachar på banan. Vi håller sedan i två clinic’s (träningspass) på vackra och proffsiga Evian Golf Academy (se bild nedan)! En föreläsning hinner vi också med och då blandar vi viktig kunskap om hur du får bollen i hål på så få slag som möjligt med erfarenheter från touren och hur du kan anpassa det till ditt eget spel.

Jag hoppas att du vill och kan följa med och både jag och Helen ser mycket fram emot resorna! Varmt välkommen att läsa mer på Birdie Golf Tours hemsida (de arrangerar resan i år igen) HÄR för den 11-14 maj och HÄR för den 18-21 maj!

Helen Alfredsson
Helen Alfredsson visar hur du enklast slår en wedge så nära hål som möjligt.

NY PODCAST PÅ GÅNG

Att kunna sprida inspiration och kunskap på olika sätt är mitt mål med både min träning, coachning, blogg och instagram. Nu har jag lagt till en podcast i denna samling och jag håller just nu på och samlar in material. Hittills är fyra avsnitt klara och senast var det Emma Green och Camilla Kallin som jag fick ett spännande och inspirerande samtal med. Fokus är idrott och ledarskap och vi pratar bland annat om mål och drömmar, lärdomar av misstag och nycklar till framgång. Du kommer att kunna lyssna på resultatet i december då förhoppningsvis de första avsnitten lanseras. Jag håller er uppdaterade på bloggen och instagram:-).

IMG_9992
Det var väldigt inspirerande att prata med Emma Green och Camilla Kallin som jobbar tillsammans i Green och Kallin, bland annat med föreläsningar inom området Prestation och Glädje!

SATSA PÅ ATT KUNNA PRESTERA PÅ TOPP OCH MÅ BRA PÅ VÄGEN!

Under mina år som golfproffs, tränare, anställd vd, egen företagare och entreprenör har jag mött både motgångar och framgångar och jag har träffat många människor på vägen. Jag har både tränat, coachat, varit chef för många olika personer och jag har lärt mig både vad som fungerar och vad som inte fungerar. Jag vet också hur det är att vara anställd med olika typer av chefer. Det jag lärt mig på vägen tillsammans med de utbildningar och kurser jag genomfört använder jag nu i min coachning för att hjälpa mina elever och kunder att prestera på topp och må bra på vägen.

Det jag tror är några av nycklarna för att lyckas med detta är att lära dig att sätta upp ”rätt” mål som är både tydliga, attraktiva, höga, djärva och rimliga, vad du behöver göra för att nå dem och sedan lära dig vilka verktyg du behöver för att må bra på vägen.

På InMo jobbar jag med coachning och här ses vi först på ett förutsättningslöst möte (1 timme) och om du sedan vill gå vidare så lägger vi upp en plan för hur du kan nå ditt önskade läge och vad du behöver göra på vägen. Då ses vi 1.5 timme/gång.

Läs mer om min coaching på min hemsida HÄR!

JUST NU får du 20 % rabatt om du bokar in 3 tillfällen efter det första mötet som alltså är förutsättningslöst och kostnadsfritt. Varmt välkommen att höra av dig till mig för bokning eller mer information på jenny@hagmangolf.se.

Jenny föreläser
Coaching i målträning, personligt ledarskap, struktur och ”goalmapping” och hur du lär dig att stressa av med mental avspänning och träning är några av de delar jag jobbar med som coach.

OTROLIGT HÖGT OCH EXTREMT DJUPT

En av de bästa böcker jag läst i år! Det var en gåva från två av mina elever och det var en present jag verkligen blev glad över. Vill du bli inspirerad till att få in mer äventyr i din vardag, motiverad till mod och starka tankar, bli inspirerad att göra något du hittills bara drömt om, och se vackra bilder så är detta boken för dig. Det är även en perfekt julklapp! Du hittar den bland annat på Adlibris HÄR. 

Är du intresserad av att veta mer om Annelie Pompe kan du kolla in hennes äventyr, föreläsningar mm på www.anneliepompe.com.

Annelie Pompes bok

KURS I MENTAL TRÄNING

Under hösten har jag kört en kurs i mental träning på Kungliga tennishallen. I januari startar jag nästa kurs och det blir även då på tisdagar kl. 19.00. Kursstart blir den 17 januari! Här följer mer info:

Lär dig få starka nerver och ett lugnt sinne, både på och av golfbanan

Denna kurs är tänkt för dig som vill lära dig hur du kan prestera på topp och behålla lugnet på vägen. Hur du lär dig att fokusera och koncentrera dig i stressade situationer. I denna mentala träningskurs lär jag dig använda olika verktyg så att du kan träna dig själv från grunden för att hålla i längden. Verktygen innebär träning av din självbild, målbilder, målprogrammering och avslappning.

Tisdagar kl. 19.10-20.30 från och med den 17 januari och 6 ggr totalt.

Kostnad: 2295 kr (medlem på KLTK eller InMo: 1900 kr). Material med övningar och en avslappnings CD med fyra program (nedladdningsbar) ingår, samt ett klipp på mina yogapass på InMo. Anmäl ditt intresse till jenny@hagmangolf.se. Max 10 deltagare!

KURSER I FYSTRÄNING FÖR GOLFARE HÅLLER JAG RULLANDE. HÖR AV DIG OM DU ÄR INTRESSERAD AV ATT VARA MED. ÄR NI 3-4 STYCKEN KAN NI DELA PÅ EN ELLER FLERA PT TIMMAR.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ INSTAGRAM @JENNY_HAGMAN

Om du vill ha träningstips, råd inom coachning i personligt ledarskap och lite annat smått och gott som har med kunskap och inspiration att göra så kan du hänga med mig på Instagram och på min blogg. Jag lägger upp något på bloggen några gånger i veckan och på instagram lite oftare. Här hittar du både tips, råd, inspiration och kunskap och då och då något spännande erbjudande. Du hittar mig på instagram på @jenny_hagman och bloggen hittar du på min hemsida www.jennyhagman.com. Nedan är några bilder från instagram. 

Collage instagram Jenny

Du kan läsa om ovan instagram bilder på min blogg HÄR! 

…OCH DU GLÖMMER VÄL INTE DIG SJÄLV?

Att då och då stanna upp och bara vara en stund, kanske fundera över vilken riktning du är på väg emot, reflektera över vad du gör som du tycker är bra, vad du är tacksam för och vad du behöver hjälp med är otroligt viktigt för att du ska kunna må och fungera bra. Det är så lätt att glömma bort sig själv och då blir du lätt stressad, går upp i varv, andas ytligare, blir irriterad, går snabbt, fattar sämre beslut osv. En enkel sak du kan göra för att hitta lugnet är att då och då stanna upp och andas, göra något annat (än jobb och allt du ”måste”), ta en promenad i skogen eller läsa en bra bok (tex ovan nämnda:-)). Varför inte testa några dagar och se vad som händer. Välj tex att djupandas 10 minuter per dag tre dagar i rad och känn efter hur det känns. Du kan tex gärna välja att göra det inför en situation du känner dig nervös för. Är det på jobbet du behöver stressa ned kan du gå in på toaletten en stund och djupandas där.

HÄR kan du läsa en enkel instruktion över hur du lättast lär dig djupandning och varmt välkommen att lära dig mer om avspänning, djupandning och enkla övningar för att underlätta andningen och stressa ned på mina MediYoga pass på InMo på torsdagar 19.45 och fredagar 15.30. Boka din plats på info@inmo.se (100 kr/gång) eller ring på 08 – 545 811 70.

Jenny logar

TACK!

För att du läser och prenumererar på detta nyhetsbrev (som blev relativt långt även denna gång:-)).  Jag hoppas att du får med dig både kunskap och inspiration utav det och att vi ses och hörs vid något tillfälle framöver!

Ta hand om dig!

Varma hälsningar från Jenny