NYHETSBREV MAJ 2016

Hej!

Varmt välkommen till mitt nyhetsbrev. Här kommer du att få nyheter om träning, coaching och resor. Det kommer också att finnas inbjudningar till föreläsningar och olika events. Jag hoppas att jag genom detta kan sprida lite extra kunskap och inspiration till dig.

VAD GÖR JENNY NU?

En bra fråga och efter att jag slutade som VD på Birdie Golf Tours för snart ett år sedan har jag fått frågan en del. Här är ett relativt kort svar:-).

Jag driver nu mitt egna företag igen; Hagman Golf & Consulting med fokus på träning,  coaching och föreläsningar. Jag jobbar med att hjälpa både enskilda personer och företag att utvecklas, nå sina mål och må bra på vägen. Är du nyfiken på att veta mer och följa min blogg är du varmt välkommen till min hemsida HÄR!

Jennyx2
I dag kombinerar jag min bakgrund inom golf och business för att hjälpa mina kunder att utvecklas och må bra på vägen.

COACHING OCH TRÄNING PÅ INMO OCH KUNGLIGA TENNISHALLEN

Från och med juni månad kommer jag att hålla till på härliga InMo på Brahegatan i Stockholm och på Kungliga Tennishallen. InMo kommer där att driva gym, squash, testcenter och rehab klinik.  På Brahegatan tar jag emot dig som vill träna fysträning eller bli coachad i personligt ledarskap för att nå dina mål. Här kommer jag också att hålla i några pass i MediYoga* from augusti.

På Kungliga tennishallen blir det fysträning och grenspecifik träning i minigrupper för golfare inkl. tester. Kursdatum kommer inom kort. Det blir ett perfekt tillfälle för dig som vill stärka dig och bli mer rörlig till nästa golfsäsong.

Du kan läsa mer på min hemsida HÄR!

*Sedan april 2016 är jag certifierad MediYoga instruktör via Medicinska Yogainstitutet i Stockholm. Jag kan därmed lägga till en del i min verksamhet där jag hjälper mina elever och kunder att få starka nerver och ett lugnt sinne.

Jenny fysträning för golfare
På InMo och Kungliga tennishallen kan du boka in träning och coaching.

GOLFTRÄNING

När du vill träffa mig för att träna golf finns jag på Golfcenter Danderyd på tisdagar och torsdagar och du kan boka in en tid direkt med mig via deras hemsida HÄROm du vill boka en clinic eller gruppträning för ditt företag går det också bra och då kontaktar du mig direkt HÄR. 

Golfbollar

RESOR I HÖST- PORTUGAL 6-10 OKTOBER 

Efter mina år som VD på Birdie Golf Tours fick jag möjlighet att besöka en mängd resmål och jag har nu valt ut en av mina favoriter till hösten.

Den 6-10 oktober – Royal Obidos utanför Lissabon i Portugal

Royal Obidos Spa & Golf resort är en fantastisk anläggning med ett litet hotell (endast 39 rum) och en egen 18-håls bana, Royal Obidos GC. Hotellet är personligt, lyxigt och har en mycket hög service. Anläggningen blev vald till Europas bästa Golfresort 2015. Under resan blir det en mängd träning med mig i grupper om 10 personer. Det blir även en föreläsning om mental styrka och jag ger dig tips och råd om hur du håller i gång under lågsäsongen både fysiskt och mentalt. Med på resan är arrangören Ola Lauritzon (GI-gurun med hela svenska folket) och näringsexperten och ”gröna smoothies drottningen” Marlene Gustawsson som ger tips och råd om hur du håller energin uppe under rundan. Läs mer HÄR! Vi blir ca 30 personer på resan! Varmt välkommen!

Nästa resa annonseras inom kort och arrangör är då Birdie Golf Tours. 

Vacker bild bana
Royal Obidos GC är en av Portugals bästa golfbanor!

GOLF AW PÅ RÖHNISCH BRAND STORE DEN 31 MAJ

Varmt välkommen på golf-afterwork i Röhnisch Concept Store i Stockholm. Röhnisch bjuder på snittar, dryck, tävlingar och spännande utlottningar under kvällen! Unika erbjudanden kommer också att finnas i butiken. Här följer mer info.

När: Tisdagen den 31 maj kl. 17.00-19.00
Var: Röhnisch Concept Store, Norrlandsgatan 21, Stockholm
Vad: Det bjuds på tilltugg, dryck, tävlingar och Goodiebag till alla som handlar
OSA: Till osa@rohnisch.se och skriv golf AW i ämnesraden.

Varmt välkommen!

Rohnisch_golf_

TRÄNING ONLINE

Röhnisch Golf School
För tredje säsongen gör jag tillsammans med Röhnisch det som kallas Röhnisch Golf School. Det är en golfskola online som du får via ett nyhetsbrev varje torsdag i fem veckor. Varje vecka innehåller en film med mig och i år är temat ”Lower your handicap”. Innehållet är både tekniska och strategiska råd från mig om hur du lyckas med att just sänka ditt handicap. Det är en kostnadsfri golfskola och du kan anmäla dig via Röhnisch hemsida HÄR!

Ps. Jag pratar på engelska då golfskolan går ut till alla Röhnisch kunder i Europa, men hör av dig om du undrar något. DS.

Golfway
Golfway.se är en ny golfmötesplats för alla Sveriges golfare och här hittar du flera duktiga coacher som ger dig tips och råd om hur du kan förbättra din golf. Jag har gjort ett par olika filmer och du kan gärna kolla in dem HÄR!

Inspire Me
Håll utkik efter nästa spännande företag som satsar på Online träning. Mer info inom kort!

Rohnisch_golf_8
Håll bollen utanför vattenhindren med Röhnisch Golf School:-)

UNITED INFLUENCERS

Sedan årsskiftet jobbar jag tillsammans med United Influencers som jobbar med olika profiler inom Sport, Hälsa och Livsstil. Om du är intresserad av att vara en av mina partners eller av att annonsera på min hemsida så kan du kontakta Jakob Wigelius direkt på United Influencers antingen per mail; jakob@unitedinfluencers.se eller på tel:+46 706 507 994. Vill du veta mer om dem så klicka HÄR.

TACK!

Jag hoppas att du var med mig ända till slutet av detta nyhetsbrev, som blev långt denna gång:-). Vi ses snart igen!

Varma hälsningar från Jenny

Jenny redo för business
Vi ses snart igen!