Hej!

Varmt välkommen till mitt första nyhetsbrev för året. Jag hoppas att din ledighet har varit bra och att du har hunnit återhämta dig ordentligt. Så här i början av året har vi mycket att se fram emot och i detta nyhetsbrev lockar jag dig med några inspirerande resor och ett par nyttiga kurser i mental träning:-). Här finns också lite info om min podcast Idrott- och Ledarskapspodden och en länk till de lektioner i Målplanering 2017 som jag lagt upp på min blogg under december månad. Trevlig läsning och om du vill följa mig lite mer regelbundet hittar du mig på min blogg här och på instagram @jenny_hagman. Jag önskar dig en skön januari månad och du är alltid varmt välkommen att höra av dig om du har några frågor eller funderingar!

Vi ses!

Ledarskap citat

KURS I MENTAL TRÄNING START DEN 17:E JANUARI

I januari startar jag nästa kurs i mental träning och det blir även då på tisdagar kl. 19.00. Kursstart blir tisdagen den 17 januari! Här följer mer info:

Lär dig få starka nerver och ett lugnt sinne, både på och av golfbanan

Denna kurs är tänkt för dig som vill lära dig hur du kan prestera på topp och behålla lugnet på vägen. Hur du lär dig att fokusera och koncentrera dig i stressade situationer och hur du blir en bra ledare både för dig själv och andra genom att börja just med dig själv. I denna mentala träningskurs lär jag dig använda olika verktyg så att du kan träna dig själv från grunden för att hålla i längden. Verktygen innebär träning av din självbild, målbilder, målprogrammering och avslappning.

Tisdagar kl. 19.10-20.30 från och med den 17 januari och 6 ggr totalt.

Kostnad: 2595 kr (medlem på KLTK eller InMo: 1900 kr). Material med övningar och en avslappnings CD med fyra program (nedladdningsbar) ingår, samt ett klipp på mina yogapass på InMo. Anmäl ditt intresse till jenny@hagmangolf.se. Max 10 deltagare!

OBS! Sista anmälningsdag är den 12:e januari!

MBR_Activities_HD_06
Att må bra både i knoppen och kroppen är något som alla vill, men hur gör man egentligen? Jag och Carina som är fystränare på InMo går i denna kurs för ungdomar (se nedan) igenom de viktigaste verktygen för att hitta dig själv och din väg mot ett äkta välmående både i knoppen och kroppen.

LÄR DIG STÄRKA BÅDE KNOPPEN OCH KROPPEN – TRÄNING FÖR UNGDOMAR 15-20 ÅR

Den 17 januari startar mina kurser för våren 2017 och en av dem är en kurs för ungdomar som jag kör tillsammans med den erfarna, proffsiga och härliga personliga tränaren Carina Persson Barkman.

I kursen ingår både fysträning och mental träning där syftet är att lära sig förstå vad som får kroppen OCH knoppen att må bra! I den mentala träningen ingår att lära sig hitta verktyg och övningar för att tydliggöra vilka mål och drömmar du har, samt att lära sig sätta upp mål och att lära sig slappna av. Vi jobbar med självbilden inkl. självkänsla, självförtroende, och att lära sig målprogrammering och avspänning. Vad gäller fysträning så jobbar vi med att förstå varför kroppen behöver träning och hur bra den mår av det. När det är svårt att lösa ett problem med hjärnan kan man t ex göra det via kroppen och träning istället. Vi har ett tema vad gäller fysträningen varje gång och det kan vara tex bålen och stabiliteten vid ett tillfälle, kondition och rörlighet nästa osv. Vi blandar mental träning och fysträning i vårt lärande och jag och Carina är med båda två varje gång.

När: 6 tillfällen på tisdagar från och med den 17 januari kl. 16.30-17.30
Plats: InMo i Stockholm på Brahegatan 42. Omklädningsrum finns på plats.
Ledare och tränare: Jenny Hagman och Carina Persson Barkman (läs mer om Carina HÄR)
Max antal deltagare är 8 st.
Anmälan eller frågor om kursen: Kontakta Jenny på 070 631 17 43 eller på info@hagmangolf.se. Sista anmälningsdag den 12:e januari!

Mazagan

TRÄNINGSRESA TILL MAROCKO OCH MAZAGAN GOLF & BEACH RESORT 11-18 FEBRUARI – Några platser kvar!

Vill du följa med mig på min första träningsresa för år 2017 så finns det några platser kvar till Mazagan som är en fantastisk anläggning vid havet, strax utanför Casablanca i Marocko. Här finns en grym träningsanläggning, stort fint gym, god mat, härliga rum och en kanonbra golfbana. Jag lägger in mitt synsätt på helheten i träningen och det blir därför teknikträning, fysträning och mental träning i en härlig kombination. Jag coachar er också några hål på banan och så blir det yoga för de som vill. Vi blir max 12 personer på denna resa så det kommer att finnas gott om tid för er att ställa frågor och utforska vad just du behöver för att utvecklas i den riktning du önskar.

Eftersom resan går i början av året så blir det ett perfekt tillfälle att värma upp kroppen och knoppen inför golfsäsongen och ni kommer att få med er många bra övningar både vad fysträning, mental träning och teknikträning.

OBS! Sista anmälningsdag på torsdag den 12:e januari kl. 17.00!

HÄR kan du läsa mer om resan och boka! Hör av dig för frågor eller funderingar! Och om du inte kan dessa datum så åker jag och Helen Alfredsson till Evian för Helen Alfredsson Training Camp den 11-14 och den 18-21 maj. Läs mer om den resan HÄR! 

Idrotts - och ledarskapspodden bild

IDROTT -OCH LEDARSKAPSPODDEN RULLAR FÖR FULLT!

Under december månad lanserade jag min nya podcast Idrott-och Ledarskapspodden. Hittills har ni kunnat lyssna till Curlingdrottningen Anette Norberg, Golfproffset och en av årets Mästarnas mästare Helen Alfredsson, träningsgurun Sabina Dufberg (som precis lanserat en ny proffsig tränings app som heter Stronger Better You – väl värd att kolla upp), en av Norges främsta kvinnliga ledare Cecilia Flatum som förutom att vara en av Deloittes partners driver en av Norges största ledarskapsloggar som du hittar HÄR, höjdhopperskan och numera också inredaren och föreläsaren Emma Green tillsammans med ledarskapscoachen Camilla Kallin och nu på torsdag kommer nästa avsnitt med världsrekordhållaren i fridykning och organisationskonsulten Yamina Enedahl! Efter det väntar avsnittet med professorn och grundaren till mental träning Lars-Eric Uneståhl! En hel del fantastisk lyssning (om jag får säga det själv:-)) med många kloka ord och råd om just ledarskap och idrott, hur du når framgång och finner balans på vägen, lärdomar av misstag och mycket mer!

Du hittar alla avsnitt på Soundcloud, Acast eller Itunes och så via min hemsida här!

Trevlig lyssning!

Skärmavbild 2016-12-14 kl. 10.12.30

NÅ DIT DU VILL I ÅR!

Det här med nyårslöften kanske inte är det mest effektiva för att nå precis dit du vill, även om det är mycket bra att tänka till på det. För att också lyckas nå dina löften och mål finns det några saker att tänka på och för att hjälpa dig en bit på traven har jag därför gjort en serie med 4 lektioner i hur du lägger upp en tydlig och rimlig målplanering för att nå ditt eller dina önskade lägen under 2017. Hittills har jag publicerat tre av dem på min blogg och du hittar dem alla HÄR! Den fjärde och sista lektionen kommer finns nu också på plats och den hittar du HÄR! Jag hoppas att de kommer att inspirera dig till att komma igång med både din inre motivation och inspiration  och jag kan också rekommendera dig att läsa Cecilia Flatum’s (en av mina profiler i min podcast) klocka tips och råd kring hur du lyckas med det du önskar under året. Bland annat tipsar hon om att planera in en personlig strategi dag! Du hittar hennes inlägg om detta HÄR!

Jenny Hagman
Denna gång kommer mitt nyhetsbrev från ett av bergen uppe i Vemdalen! 🙂

TACK!

Tack för att du läser mina nyhetsbrev och jag hoppas att jag detta år kommer att kunna inspirera dig och ge dig en massa ny kunskap som gör att du blir lite extra motiverad och inspirerad. Allt gott och så ses vi och hörs snart igen!

Varma hälsningar från Jenny