Hej!

Varmt välkommen till mitt nyhetsbrev för augusti månad. Jag hoppas att du har haft en skön sommar med mycket skoj och att du även haft möjlighet att landa lite och laddat batterierna. Hur gör du förresten för att ladda batterierna? Jag har läst många artiklar under året om hur svårt vi verkar ha det att hitta tid att återhämta oss. Under hösten kommer jag att arrangera några kurser med detta tema och du läser om dem här nedan.  Om du vet hur du behåller balansen och lugnet så blir du en bättre golfare, både på och av banan!  I nyhetsbrevet hittar du också höstens resor och events och så har jag som sagt äntligen fått ihop de första kurserna till hösten. Det blev ett ganska långt nyhetsbrev denna gång, men håll ut och trevlig läsning!  Hör av dig direkt om du har några frågor eller funderingar och glöm inte att du kan följa mina tips och råd om träning och coaching mm på mina sociala medier (info längst ned:-)).

resor_slide4

MORGONYOGA PÅ ARNINGE GK

Tisdagen den 23:e augusti körde jag ett yogapass på Arninge GK! Vi yogade och avslutade med en frukost och lite råd från mig om hur du behåller balansen under hösten. Det kommer säkert att bli liknande events i framtiden så se till att du anmäler dig till mina nyhetsbrev och håll utkik på bloggen!

Yoga på Arninge Gk

RESOR OCH EVENTS I HÖST

Under hösten så kommer jag att arrangera resor  och events både utomlands och i Sverige. Det blir en blandning av föreläsningar, träning och coaching och jag hoppas att du kan följa med på någon av dessa evenemang. Nedan följer mer information.

Collage resor och events

PORTUGAL DEN 6-10 OKTOBER – Några platser kvar!
Det börjar närma sig resan till Portugal och jag ser verkligen fram emot att åka dit.  Royal Obidos Spa & Golf resort där vi ska bo är en fantastisk anläggning med ett litet hotell (endast 39 rum) och en egen 18-håls bana, Royal Obidos GC. Hotellet är personligt, lyxigt och har en mycket hög service. Anläggningen blev vald till Europas bästa Golfresort 2015. Under resan blir det golfträning med mig och det blir även en föreläsning om mental styrka och jag ger dig tips och råd om hur du håller i gång under lågsäsongen både fysiskt och mentalt. Med på resan är arrangören Ola Lauritzon (GI-gurun med hela svenska folket) och näringsexperten och ”gröna smoothies drottningen” Marlene Gustawsson som ger tips och råd om hur du håller energin uppe under rundan. Läs mer HÄR! Vi har satt maxantalet till 15 personer och det finns några platser kvar! Om du har frågor och funderingar kan du också ringa mig direkt på 070 631 17 43. Hoppas vi ses där!

Utsikt klubbhuset

SAVE THE DATE – TRÄNINGSHELG DEN 29-30 OKTOBER I STOCKHOLM
Träningshelger är något som jag har fått en hel del förfrågningar om under våren och sommaren och nu har jag ett datum spikat för hösten. Det blir den 29:e – 30:e oktober! Jag kan ännu inte avslöja alla detaljer, men skicka mig en intresseanmälan så ser jag till att uppdatera er snarast. Inom ca en vecka har jag allt klart:-). Skicka din intresseanmälan till jenny@hagmangolf.se!

IMG_8229
Från träningshelgen med Röhnisch på Loka Brunn som var fylld med träning i form av yoga, fysträning (med mig och Ida B Ohlsson) och föreläsning i mental träning:-).

TJEJTRÄNINGSDAGEN PÅ BRO BÅLSTA GK PÅ LÖRDAG

I lördags körde vi en träningsdag för tjejer på Bro Bålsta GK. Jag tillsammans med Ingela Tisén, Jan- Ivar Johansson och Carl Fredrik Järrel tränade 40 st tjejer i fyra stationer med fokus på sving, närspel och puttning. Denna lördag blev snabbt fullbokad, men det kommer fler dagar inom kort. Hör av dig med en intresseanmälan om du vill hänga med så håller jag dig uppdaterad. Maila på jenny@hagmangolf.se.

IMG_9500 IMG_9818

HÖSTENS KURSER, TRÄNING OCH COACHING

Nu är schemat klart för höstens första kurser, träning och coaching. Här kommer info:

KURSER PÅ KUNGLIGA TENNISHALLEN I STOCKHOLM
Från och med i höst håller jag mina kurser på Kungliga tennishallen i Stockholm. Det blir fokus på fysträning för golfare och mental träning, samt föreläsningar. Hösten och vintern är ett perfekt tillfälle att jobba med din styrka och rörlighet och samtidigt stärka din hjärna genom mental träning. Jag kommer under hösten att erbjuda två kurser i dessa ämnen och utöver det går det bra att boka personlig träning i minigrupper eller individuellt med mig. Här kommer kursdatumen:

Fysträning för golfare
Stärk din kropp inifrån och ut och förbättra både längden och rakheten i dina slag

Under sex tisdagar kommer vi att jobba med din styrka och rörlighet och du får reda på vilka muskler du behöver stärka och öka rörligheten i för att bli en bättre och gladare golfare till våren. Vi har en fantastisk anläggning på Kungliga tennishallen och jag kommer att ge er övningar som ni kan ta med er och göra hemma. Alla övningar är anpassade för golfare.

Tisdagar kl. 18.15-19.15 den 11, 18, 25 oktober, samt 1, 8 och 15 november.
Kostnad: 2295 kr
(medlem på KLTK eller InMo: 1900 kr). Du får ett kompendium med alla övningar som vi går igenom och en entré/vecka (torsd-söndags) på Kungliga tennishallen. Anmäl ditt intresse till mig direkt på jenny@hagmangolf.se eller på tel: 070 631 17 43.

Jenny tränar

Mental träning
Lär dig få starka nerver och ett lugnt sinne, både på och av golfbanan

Denna kurs är tänkt för dig som vill lära dig hur du kan prestera på topp och behålla lugnet på vägen. Hur du lär dig att fokusera och koncentrera dig i stressade situationer. I denna mentala träningskurs lär jag dig använda olika verktyg så att du kan träna dig själv från grunden för att hålla i längden. Verktygen innebär träning av din självbild, målbilder, målprogrammering och avslappning.

Tisdagar kl. 19.20- 20.30 den den 11, 18, 25 oktober, samt 1, 8 och 15 november
Kostnad: 2295 kr (medlem på KLTK eller InMo: 1900 kr).
Material med övningar och en avslappnings CD (nedladdningsbar) ingår, samt ett klipp på mina yogapass på InMo. Anmäl din intresseanmälan till jenny@hagmangolf.se. OBS! Begränsat antal platser.

KURSER, TRÄNING OCH COACHING PÅ INMO 

InMo driver sedan i maj i år Kungliga tennishallen där jag alltså kör mina kurser. På InMo (Brahegatan 42)  jobbar jag med individuell personlig träning, yoga och coaching. Personlig träning och coaching bokas med mig individuellt och yoga erbjuder jag i kurser. Här nedan är höstens schema:

resor_slide3

Yoga på InMo hösten 2016

Torsdagar 19.45 – Yoga för bättre sömn
Detta pass fokuserar på att lära dig övningar som är effektiva för att förbättra din sömn. Övningarna är enkla och effektiva och vi avslutar med en meditation. Klassen är öppen för alla, oavsett medlem eller ej på InMo.

Fredagar kl. 15.30 – Yoga för en bra övergång från vardag till helg
Detta pass riktar sig till dig som vill avsluta veckan på ett bra sätt, skaka av dig stressen och göra dig redo för en helg av återhämtning. Klassen är öppen för alla, oavsett medlem eller ej.

Kostnad för ett tillfälle:  250 kr och ett klippkort på 10 ggr kostar 1900 kr (kan även användas till andra pass på InMo och du hittar hela höstens schema HÄR). Boka din plats direkt till InMo på tel: 08 545 811 70 eller på info@inmo.se.

Coaching i personligt ledarskap på InMo
Nå dina mål och må bra på vägen

Har du funderat över vad du vill framöver? Har du några önskemål eller mål till hösten, eller närmsta året? Vill du lära dig skina på ditt nuvarande jobb eller är du redo för en ny utmaning?  Att då och då gå igenom sina mål och drömmar är otroligt viktigt för att se till så att du är på en plats där du vill vara. Ibland är det dock inte så lätt att veta vad man vill och inte heller att sätta upp mål, men med lite guidning och träning är det lättare än du tror. Och det bästa är att när du lär dig knepen så förstår du att t.o.m det du trodde var omöjligt är möjligt. Jag jobbar med coaching inom personligt ledarskap och hjälper dig framåt mot dina mål och ser till att du håller balansen och mår bra på vägen.

Varmt välkommen att höra av dig till mig för ett förutsättningslöst möte och läs mer HÄR.

Anteckningsbok

Personlig träning på InMo
Du kan boka personlig träning med mig på InMo. Jag jobbar främst med golfare, men även du som icke-golfare är välkommen:-). Vi går igenom dina mål och önskemål med din träning och jobbar sedan utifrån det. En analys över din styrka och rörlighet ingår och vi bygger därefter ett träningsprogram utifrån det. Du kan även träna i par eller i en minigrupp om max 4 personer. Läs mer om träningen på InMo HÄR och boka din tid med mig direkt på tel: 070 631 17 43 eller per mail: info@hagmangolf.se. Jenny tränar bålstabilitet

LEKTIONER PÅ GOLFCENTER DANDERYD

Snart kommer jag att flytta in mina elever till InMo och Kungliga tennishallen för att fortsätta teknikträningen med att komplettera med fysträning, rörlighetsträning och mental träning. Men till och med september kör jag lektioner på Golfcenter Danderyd regelbundet. Varmt välkommen att boka en tid HÄR!

Jenny golfträning i ruffen

TACK!

Tack för den här gången. Det blev som sagt ett långt nyhetsbrev denna gång, men jag hoppas du höll ut och jag ser fram emot att se dig på några av mina events, resor eller träningar!

Och glöm inte att du kan följa mina tips och råd kring träning, personligt ledarskap och annat smått och gott på mina sociala medier:

Instagram: @jenny_hagman
Bloggen: www.jennyhagman.com
Facebook: Coach Jenny Hagman

Vi ses!