Hej!

Här kommer ett extra nyhetsbrev för februari månad. Anledningen är att jag har lagt upp en workshop den 12:e mars som jag hoppas att du har möjlighet att komma på. Genom åren har jag sett både vänner, kollegor och bekanta bli mer och mer stressade och jag själv var inget undantag under de år jag jobbade som vd och blev småbarnsmamma. Att ha en för hög stress under för lång tid utan att få in återhämtning i vardagen påverkar dig både på jobbet, på golfbanan och i dina relationer och det kan tom bli svårt att ta till sig din träning på ett bra sätt.  Det här vet du säkert och du försöker säkerligen också att hitta balansen och coola ned tillvaron, men jag tänkte hjälpa dig på traven genom att bjuda in till en workshop med just temat återhämtning! Läs mer nedan och jag hoppas du kan komma! Varmt välkommen!

Jenny yogar på stranden

VARMT VÄLKOMMEN TILL EN WORKSHOP MED FOKUS PÅ ÅTERHÄMTNING DEN 12 MARS KL. 09.00-11.00

Söndagen den 12:e mars är du välkommen till en workshop där återhämtning står i fokus. Under två timmar kommer jag att lära dig hur du enkelt och effektivt får in återhämtning i din vardag och hur du behåller din grundspänning på en låg nivå.

Verktygen är Mediyoga och Mental träning och oavsett om du är nybörjare eller mer van med yoga så fungerar denna workshop för dig. I den mentala träningen får du lära dig hur du håller din grundspänning på en låg nivå och hur du blir mentalt starkare och därmed kan behålla lugnet oavsett yttre omständigheter. Både golfare och icke-golfare är välkomna.

Plats: Vi håller till på tränings centrumet InMo på Brahegatan 42 i Stockholm

När: Söndagen den 12:e mars kl. 09.00-11.00 (kom gärna strax före 09.00)

Kostnad: 300 kr/person inkl. te och träning (betalas på plats)

Anmälan: Till info@hagmangolf.se senast den 8 mars. Antal platser är begränsat så först till kvarn.

Att ta med: Mjuka och sköna kläder. Omklädningsrum finns på plats.

För frågor, kontakta mig på jenny@hagmangolf.se eller ring mig på 070 631 17 43.

Varmt välkommen!

Jenny svingar på stranden