God Jul & Gott Nytt år!

God Jul och ett riktigt Gott Nytt år vill jag önska dig!

Jag har precis skickat ut årets sista nyhetsbrev med en julhälsning till dig och du hittar det här:

Julhälsning 2020

Tack för allt i år och jag är så tacksam för att just du valt att träna med mig eller lyssnat på mig i de olika former jag valt (podden Idrott-och ledarskapspodden, Zoomträffar mm) för att sprida det viktiga budskapet om mental styrka och hur du balanserar välmående och prestation på ett glädjefullt sätt.

Nu ser vi fram emot ett nytt 2021 och oavsett vad det innehåller så vet jag att du har det du behöver inom dig för att kunna hantera det. Och behöver du påfyllning så hittar du både min nya kurs ”16 yogaklassser för inre lugn och balans”, övningar för golfträning, fysträning, inre lugn och mental styrka på trainforbalance.com.

Kurserna har en mindre kostnad, men de flesta av övningarna når du kostnadsfritt när du registrerar ett medlemskap.

Jag ser fram emot att ses snart igen och nu hoppas jag att du tar hand om dig ordentligt, kramar så många du kan när det är säkert och när du får och att du får njuta av en lugn och skön ledighet.

Kram från Jenny

Lämna ett svar