Resor och Retreats 2020

Nu är äntligen planeringen för alla mina träningsresor och retreats klara inför 2020. Helhetsträning är i fokus och du hittar träning med fokus på mental träning, yoga och mindfulness som passar alla och så finns några helger för dig som är golfare. Jag hoppas verkligen att du gillar variationen av både platser och innehåll och att du såklart vill och kan följa med på någon. Här kommer datum och plats och du hittar sedan mer detaljer i Menyn under Träningsresor och Retreats eller så klickar du HÄR!

Träningsresor och Retreats i datumordning:

8-9 februari och 21-22 mars
Vinter Retreat med Mental träning, MediYoga och Mindfulness på Djurönäset i Stavsnäs
Starta upp året med att stärka både kropp och sinne. Detta är mitt första retreat för året och du får 3 längre föreläsningar med fokus på att bygga starka nerver och lugn i sinnet genom grunderna i mental träning, 5 yogapass med fokus på mediyoga och mindfulness, god mat och så finns tid över att njuta av bastulandskapet och spa’t.

26-29 mars
Träningshelg i St Andrews, Skottland – Mer info inom kort!

18 april
Helhetsträning för golfare på Hotell Skepparholmen.  En heldag för dig som är golfare och som vill få inspiration och kunskap om hur mental träning, yoga och fysträning kan få din golfsäsong att bli din bästa någonsin:-).

29 maj – 1 juni
Alfredsson och Hagmans Training Camp Mallorca
Vårt populära Trainingcamp flyttar i år till Mallorca och vi hoppas du har möjlighet att följa med!

27-28 juni
Tjejgolfhelg på Körunda Golf Resort

14-16 augusti
Alfredsson och Hagman’s Training Camp Hooks Herrgård.

Som sagt, save the date och inom några dagar får du alla detaljer, kostnader mm. Om du redan nu vill föranmäla dig så maila mig på info@jennyhagman.com!

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Frida Israelsson

    Hej! Pratade med djurönäset idag som sa att 8-9 februari blivit inställt. Stämmer det och kommer det fler tillfällen. Jag kan tyvärr inte helgen i mars.
    Med vänlig hälsning, Frida Israelsson

    1. Jenny Hagman

      Hej! Vad kul att du vill följa med på någon av mina retreats. Vi var ute lite sent ang 8-9 feb så den blev tyvärr inställd. Nästa är den 21-22/3…. synd att du inte kan då. Jag har inte planerat några fler datum ännu, men jag kan hålla dig uppdaterad när nya datum kommer. Ha det bra! Hälsn Jenny

Lämna ett svar