Träna med mig under vinter/vår 2019


Lär dig prestera på topp OCH må bra på vägen

Träning för att prestera på topp och må bra på vägen, både för golfare, idrottare, ledare och alla som vill må och fungera bättre!

Sedan 3 år tillbaka har jag riktat in min träning till att jobba både med kroppen och knoppen och det genom helhetsträning för golfare (där jag jobbar både med teknik, fysisk träning och mental träning) och genom Mental träning med en coachande inriktning vad gäller alla som vill må och fungera bättre inom sin idrott, på jobbet eller inom andra delar i din vardag.

Lär dig kontrollera ditt spänningstillstånd, självbildsträning och målbildsträning

Mental träning handlar om att lära dig reglera och kontrollera din spänningsnivå (avspänningsträning), självbildsträning, målbildsträning och attitydträning och jag använder ofta Mindfulness och Mediyoga som verktyg och tillvägagångssätt framförallt vad gäller avspänningsträning, självkännedom och attityd -och  fokusträning.

Lär dig känna min träning på Trainforbalance.com

Vill du läsa mer om de olika träningsmetoderna och övningarna jag jobbar med så finns ett axplock med på mitt träningscenter online Trainforbalance.com  och du kan även läsa mer på min hemsida här under Mental träning/Coaching och du hittar där också referenser.

Välkommen till InMo Medveten träning, Ullna Indoor eller Djursholms GK

Jag tränar dig i mental träning på InMo Medveten Träning på Brahegatan 42 i Stockholm som är ett friskvårdscenter och vill du träna golf så håller jag till på Ullna Indoor nu på vintern och annars på Djursholms GK!

Du kan boka individuella lektioner/träningstillfällen alternativt boka för 2-4 personer. Mina kurser är redan igång för våren, men det kommer nya datum till sommaren och hösten (håll utkik här, i mina nyhetsbrev eller på Instagram @jenny_hagman).

Jag ser fram emot att träna dig och coacha dig till att bli en ännu stoltare, starkare och säkrare person som kan prestera på topp OCH må bra på vägen, oavsett vart du behöver det!

Varmt välkommen!

Mail: info@jennyhagman.com
Tel: + 46 70 631 17 43

Kram från Jenny

Ps. Vill du beställa min bok som handlar om helhetsträning för golfare (grunderna i teknikträning, fysträning och mental träning med massor av övningar + 10 träningsprogram + kloka råd från 4 gästförfattare) så hittar du den HÄR! 

 

Lämna ett svar