Säsongsavslutning av Idrott- och ledarskapspodden – Pernilla Lindberg

Bild från Pernillas Instagram konto @pernillagolf. Följ henne gärna där för mer inspiration!

Dags för säsongsavslutning av den fjärde säsongen och den här gången får du träffa Pernilla Lindberg, vår svenska golf mästarinna som vann sin första Major, ANA Inspiration i början av året. Vi får lyssna till hur det kändes när hon vann och hur hon hanterade pressen under tävlingen, samt hur hennes liv sett ut efter denna stora vinst. Vi får också höra Pernilla berätta vad som ledde till att hon vann efter många år av hård träning, hur hon har tränat, hur hon behåller sin balans i tillvaron och helt enkelt vad Pernilla tycker är nycklar till framgång. Pernilla delar också med sig av sina bästa tips till hur du hanterar din nervositet och hur du går i och ur fokus på bästa sätt. Hon berättar också om vikten av förebilder och hennes år på college (Oklahoma State University), där Ricky Fowler var en av hennes lagkamrater. Nu spelar Pernilla US Open i helgen (31 maj – 3 juni) och vi ska alla hålla tummarna för henne, eller hur!

Vill du följa Pernilla gör du det på instagram @pernillagolf.

In och lyssna på Soundcloud, Acast, Itunes och min hemsida HÄR!

Trevlig lyssning!

Lämna ett svar