Förhandsboka min nya bok ”Stolt, stark och säker – en bok om helhetsträning för golfare”


Äntligen ett steg närmre den bokrelease som kommer i maj; Nu kan du förbeställa min nya träningsbok för golfare hos världens bästa förlag; Buena Vida AB :-). Det finns också ett tillhörande mentalt träningsprogram till boken som du laddar ned som ljudfiler.  Gå in på följande länk och läs mer om boken och träningsprogrammet och om du gillar det du läser är det bara att förbeställa så skickar vi ett signerat exemplar till dig så fort den kommer tillbaka från tryckeriet i mitten eller slutet av maj. Det mentala träningsprogrammet är klart och finns i lager!

Du förhandsbokar ”Stolt, stark och säker – en bok om helhetsträning för golfare” HÄR! 

Önskar dig en härlig dag eller kväll!

 

 

 

 

Lämna ett svar