Lär dig grunderna i Mental träning. Kursstart 23/1 och några platser kvar!

Nu på tisdag den 23/1 kör jag i gång årets första grundkurs i mental träning. Det finns några platser kvar så hör av dig om du är intresserad av att hänga med! Vi kommer att gå igenom avspänningsträning, självbildsträning, målbildsträning och så kommer vi gå igenom vikten av en positiv attityd och hur du ökar och förbättrar din koncentration. De här områdena är grunderna till att må och fungera bra, både i din vardag och i ditt arbetsliv och på golfbanan och detta enligt de studier som har gjorts om mental styrka och mental träning sedan 70-talet av Lars Eric Uneståhl.

Och om du känner att du vill lära dig att en gång för alla att få med dig din sving från rangen till golfbanan så är detta absolut kursen för dig! Du får lära dig hantera din nervositet, hur du kan fokusera på ditt mål istället för hinder och hur du behåller en låg grundspänning och en god koncentration under 18 hål!

Du kommer att få med dig 4 stycken träningsprogram, ett kompendium med de övningar och det material vi går igenom och framförallt kommer du att bli mentalt stark och redo inför den kommande golfsäsongen! Du får övningar och uppgifter inför varje och observera som sagt att dessa mentala träningsverktyg går att använda både på och av golfbanan!

Vi kör under 6 tisdagar mellan 19.00-20.30 på Brahegatan 42 i Stockholm på InMo (www.inmo.se) och vi startar som sagt den 23/1 och fortsätter framåt 6 gånger med uppehåll vecka 9.
Varmt välkommen med din anmälan eller för frågor direkt till mig på info@hagmangolf.se.

HÄR hittar du några referenser från mina kurser och min träning!

Önskar dig en skön vecka!

Lämna ett svar