Säsongsavslutning i Idrott- och ledarskapspodden med Fredrik Wetterstrand

Nu är det dags för säsongsavslutning av Idrott-och ledarskapspodden! I det 22:a avsnittet får du möta Fredrik Wetterstrand som bland annat är Coach för flicklandslaget i golf. Det här landslaget har skördat otroliga framgångar i år både som lag (hela laget var en del av Solheim Junior Cup) och individuellt där bland annat Julia Engström sticker ut med nu senast en kvalificering till Europatouren (hon är 16 år(!)). I avsnittet berättar Fredrik om hur de tränar, vilka nycklarna är till framgång, hur man lägger upp mål som fungerar både för laget och individuellt, föräldrarnas roll i en ung juniors framgångar, och mycket mer. Fredrik är idrottspsykolog, Coach, golftränare och han har skrivit flera böcker inom området idrottspsykologi inom området golf. Han skriver också krönikor i Golf digest!

Du hittar avsnittet på Soundcloud, Itunes eller Acast. eller på min hemsida HÄR! 

Trevlig lyssning!

Lämna ett svar