På äventyr i Evian…

Så här kul tycker jag detta projekt är:-)

I tre intensiva dagar har jag nu jobbat med Geneve sjön som granne:-). Jag är väldigt bortskämd med att ha fina relationer med många duktiga människor, men också anläggningar och en av dem är Evian Resort. Jag har nu jobbat med dem i nästan 10 år!!, både via min roll som VD på Birdie Golf Tours och nu som egen företagare där Evian är en av de anläggningar jag åker till med dig som elev och när jag gör olika jobb såsom detta lilla äventyr;-). Det är ett pågående projekt som du får veta mer om inom ett par månader:-).

Denna gång hade jag sällskap av min kompis och duktiga fotograf Karin Fagerlund och det är såå kul att få resa i sällskap med någon! Jag hoppas du har en bra vecka och om du vill få lite uppdateringar om vad jag har på gång så kan du gärna gå in och läsa Vi ses!

Jobb med Geneve sjön som granne är ju helt otroligt….Önskar att alla kunde jobba med denna vy!

 

Geneve sjön i vacker skrud och bra väder hade vi alla dagar!
Det är inte varje dag jag får chans att äta en lång frukost i lugn och ro, men detta var ett sådant tillfälle och därmed värd en bild tyckte jag:-). Ps. Scrambler egg och bacon är en bra start för att hålla länge och så lite grovt bröd med god ost och en god kaffe, frukten var redan uppäten;-)
Karin och jag innan hemresa. Möra, men glada efter 2.5 dagars superintensivt jobb! Karin är en fantastisk fotograf! 🙂

Lämna ett svar