California Dreaming

Stinson Beach by night

Semester! Jag hoppas du njuter av den lika mycket som jag gjort de senaste veckorna! Två veckor i Kalifornien, i the ”Bay Area” (San Francisco och Stinson Beach) och jag känner mig som en ny människa:-).  En av mina bästa vänner  bor i Stinson Beach och vi (familjen + vänner) fick förmånen att låna deras underbara hus den första 1 och1/2 vecka och sedan bar det iväg till Yosemite National Park för hiking och sköna dagar i naturen de sista tre dagarna.   Att vara tillbaka i USA (jag bodde där i 4 år under collegetiden) var både igenkännande, spännande och jag fick mycket flashbacks från collegetiden:-). Det var ju ett tag sedan (typ 15 år!!) och att nu komma tillbaka med hela familjen var verkligen en upplevelse! Som du som följer mig vet så har jag numera lagt in mycket meditation i tillvaron och jag måste säga att genom att ta med den in i semestern då och då fick mig att känna mig mer närvarande än någonsin tidigare. Jag hoppas du också har provat detta (se mitt tidigare inlägg om meditation och hur du kan testa själv) och att du njuter och har det skönt på din semester, både själv och med nära och kära. Här kommer nu lite fler bilder ifrån semestern och om du har vägarna förbi San Francisco med omnejd framöver så spana gärna in mina tips längst ned! Ha en skön fortsatt vecka!

Meditation i Yosemite National Park. Jobbar också på min höjdrädsla;-)
Vackra bilder från Stinson Beach där vi såg valar och delfiner varje dag!
Vad vore livet utan vänner!
Muir Woods! Naturen i sin vackraste skrud!
Den där känslan att kunna sitta och njuta av en måltid utan att stressa iväg efter barnen som leker på stranden utanför;-). The Siren i Stinson Beach
Min underbara vän Lovisa’s och Steves vackra hus! Top of the line helt klart!
A bath with a view! Och med mina eviga följeslagare från Kerstin Florian (som jag jobbar med sedan länge), Solskyddsfaktor, Neroli water och Calm mind!

Meditation på Stinson Beach!
Barnen och föräldrarna kunde köra amerikansk fotboll på stranden på kvällarna!
Och så vårt hotell i Yosemite, Rush Creek Lodge. Kan varmt rekommenderas!
Vinprovning i Sonoma Valley! Fantastiska viner!

Mina tips ifrån denna resa:

Stinson Beach
Stinson Beach – Bästa stranden i San Francisco Area. Valar, delfiner och sälar i sikte i princip varje dag
Parkside Café och The Siren – Bästa restaurangerna i Stinson

Mill Valley – Stad mellan Stinson och San Francisco som är superfin att besöka och äta lunch på
Sausalito – Ta båten från Sausalito in till San Francisco så slipper du ta bilen. Och du ser Golden Gate och Alcatraz på vägen
Bolinas – En hippie stad nära Stinson (15 min) väl värd ett besök
Boende: Om du vill hyra hur i Stinson Beach, kan jag rekommendera min kompis båda hus: Willow och R House. Du hittar dem på Vrbo

Sonoma Valley- Vindistrikt
Sonoma Valley – Vi besökte Bartholomew Vineyard som var perfekt för barn. Kan också rekommendera Coppola Winery i Napa Valley och Sonoma

Bra restaurang i Sonoma: Red Grape!

Yosemite
Yosemite National Park – Här bodde vi på Rush Creek Lodge, perfekt för barnfamiljer, men ändå ordning och reda och lyxig känsla. God mat och grillbuffé vid poolen varje dag!

Hiking: Yosemite Falls, och The Grand Sequoia trees hike körde vi

Flugfiske: Boka gärna en tur med någon av de grymma guiderna om du gillar fiske

Om du vill spela golf så ligger alla fantastiska golfbanor söder om Stinson Beach och Pebble Beach ligger ca 2.5 timmar därifrån. För min del blev det ingen golf denna gång (förutom i min mentala träning där jag förbereder mig för seriespelet:-)), men jag har spelat i både Los Angeles och San Francisco area tidigare så hör av dig för frågor om du undrar något vad gäller det.

Önskar dig en skön fortsatt vecka!

KRAM!

Lämna ett svar