Dags för avsnitt 15 i Idrott- och ledarskapspodden – Martin Lidberg

Martin Lidberg

Fredag och dags för ett nytt avsnitt av Idrott-och ledarskapspodden🎧. I detta avsnitt möter du Martin Lidberg (@martinlidberg), världsmästare i brottning, vinnare av Mästarnas Mästare 2017, entreprenör och inspiratör, författare och mycket mer. Du får bland annat lyssna till hur Martin jobbar med mental träning och hur det hjälpte honom att vinna VM titeln i brottning 2003. Det som då hade varit hans dröm sedan 6-års åldern. Martin delar vidare med sig av sina tankar kring ledarskap, både som förälder och ledare, hur en liten förändring i ditt sätt att tänka kan ge storslagna resultat, hur du lär dig möta dina rädslor, såsom att förlora, för att kunna vinna, hur du hittar balansen mellan prestation och att må bra på vägen och mycket mer…Trevlig lyssning och jag önskar dig en skön helg💚.

Du hittar avsnittet på Acast, Soundcloud eller Itunes och på min hemsida HÄR! 

Vill du veta mer om Martin Lidberg så hittar du det på www.martinlidberg.com

Lämna ett svar