Idrott-och ledarskapspodden – Mental Tuffhetsträning – Igor Ardoris

Igor Ardoris

I avsnitt 12 av Idrott- och Ledarskapspodden får du lyssna till inspirerande, kloka, lugna, kunniga, engagerade och ödmjuka Igor Ardoris som är mental tränare och pedagogisk konsult och har en lång bakgrund inom japansk kampsport. Han är grundare av Inner Toughness Training – mental träning för hantering av svåra situationer, författare (bla till boken ”Att lära sig förlora” och ”Själförsvar”) och föreläsare och han har utbildat bland annat elitidrottare, lärare, polis, ambulanssjukvårdare och företagsledare i att agera utifrån lugn och balans i pressade situationer. I den första delen av två får du lyssna till Igors bakgrund, hur du håller dig ”nedrörd” istället för upprörd, du får konkreta tips kring hur du hittar lugnet när det gäller, hur du kan lära dig förlora, och vi kommer också in på en spännande koppling vad gäller träning för samurajer och golfare! Den andra delen kommer nästa vecka, den 16/6.

Du lyssnar på Itunes, Soundcloud, Acast eller på min hemsida HÄR!

Och du kan läsa mer om Igor Ardoris HÄR!

Trevlig lyssning!

Lämna ett svar