Du visar för närvarande Dags för den 2:a delen av Idrott-och Ledarskapspodden med Lars-Eric Uneståhl!

Dags för den 2:a delen av Idrott-och Ledarskapspodden med Lars-Eric Uneståhl!

Idrotts - och ledarskapspodden bild

Nu finns det andra avsnittet med Lars-Eric Uneståhl på Idrott-och Ledarskapspodden!  Lars-Eric Uneståhl är grundaren av mental träning i Sverige, professor, fil.dr och psykolog och han har skrivit mängder av böcker inom området mental träning, idrott och ledarskap. Vi fortsätter i denna andra del att prata om effekterna av mental träning inom olika områden och vi får direkt lyssna till hur en grupp på 30 personer i ett stort företag ökade sina resultat med 7 ggr budgeten efter att de jobbat med mental träning.

Vi lyssnar också till hur viktigt det är att sätta upp mål som alla inom en organisation är med på och känner motivation inför och hur man går tillväga för att lyckas med detta. Vi får alltså reda på hur du lyckas väcka drivkraften hos alla individer i en organisation. Vi får också lyssna till hur du som golfare kan bemästra din nervositet på golfbanan (vilket också kan användas utanför golfbanan)och hur du kan träna teknikträning via mental träning och varför det är viktigt att behålla känslan i spelet och inte låta teknik ta över. Vi går också in på ämnet skolan och vikten av att förbereda alla elever för ett bra vuxenliv och vad som krävs för att skolan ska lyckas med det. Som sagt, många områden berörs i detta avslutande avsnitt och jag hoppas ni får med er mycket som ni kan använda både i arbetslivet och privat!

Du lyssnar på Soundcloud, Itunes, Acast eller på min hemsida HÄR!

Trevlig lyssning!

Lars-Eric Uneståhl
Lars-Eric Uneståhl – bild av Buenavida.se där du hittar många av Lars-Erics böcker inom mental träning, samt flera avspänningsprogram! www.buenavida.se. Mängder av tack igen Lars-Eric för att du tog emot mig för en intervju på SLH i Örebro!

Lämna ett svar