Du visar för närvarande Fem tänkvärda saker!

Fem tänkvärda saker!

Jelugusurf
Äventyr tillsammans med de jag älskar är något jag själv vill ägna en stor del av mitt liv till:-). Vad drömmer du om att göra och fylla dina dagar med?

För en tid sedan läste jag en artikel vars innehåll jag gärna vill dela med mig av då jag tror och hoppas att det kan inspirera er. Artikeln berättar om en bok som Broonie Ware har skrivit. Hon jobbade i många år som sjuksköterska med patienter i livets slutskede. Hon samlade sina erfarenheter i en bok ”The Top Five Regrets of the Dying” (”Fem saker döende ångrar mest”). Det kanske låter lite tungt att prata om detta för vissa, men jag tror att det kan inspirera många att tänka till lite om vad som verkligen är viktigt. Dessa tankar kanske också kan hjälpa er att minska en viss nervositet eller stress som kan uppstå på golfbanan ibland:-). Här kommer de fem sakerna:

1. ”Jag önskar att jag hade tillåtit mig själv att vara mer lycklig”. Det här är tydligen en överraskande vanlig önskan enligt författaren. Många förstod inte förrän livet nästan var slut att lycka är ett val. Vanans makt styrde både deras känslor och liv och rädslan för förändring gjorde att de låtsades som att de var nöjda med sina liv inför både sig själv och andra, medan de egentligen längtade efter att skratta och ha skoj i livet.

2. ”Jag önskar att jag hade haft modet att leva så som jag vill, inte som andra förväntar sig”

3. ”Jag önskar att jag inte hade jobbat så hårt”.

4. ”Jag önskar att jag hade haft modet att uttrycka mina känslor”.

5. ”Jag önksar att jag hade hållit kontakten med mina vänner”.

Några tänkvärda saker tycker jag själv och ibland kan det vara bra att sätta sig ned, tänka efter och fundera över om det finns något man själv vill förändra eller våga i sitt liv:-).

Hoppas ni njuter av helgen!

Lämna ett svar