Du visar för närvarande Träna hjärnan och lär dig må bra inifrån och ut!

Träna hjärnan och lär dig må bra inifrån och ut!

Jenny och Sabina Dufberg
Sabina Dufberg är en av Sveriges mest framgångsrika profiler inom träning. Hon pratade mycket om vikten av att träna hjärnan och att lära sig att må bra inifrån och ut.

Lite senare i höst kommer du att få lyssna till en ny podcast som vi nu håller på och spelar in. Just nu samlar vi ihop material och några av profilerna som kommer att medverka är Anette Norberg och Sabina Dufberg. Vi har pratat ledarskap, coaching, träning och hur man sätter upp mål som man verkligen kan nå.

Gemensamt för dessa profiler är att de varit idrottare själva, tränat andra och jobbat i näringslivet som ledare. Jag är nyfiken på deras nycklar till framgång och lärdomar av motgångar och det blev många spännande svar och diskussioner! Senare i höst kommer du att få lyssna till hela resultatet!

 

IMG_1981
En relativt enkel utrustning för att spela in en podcast!
IMG_4284
Anette Norberg, curlingdrottning och en fantastisk person, pratade bland annat om vikten av att ha tålamod, tro på sig själv och att våga ha kul på vägen!

Lämna ett svar