Träningshelg 29-30 oktober spikad!

Sandhamn text

Jenny tränar på Sandhamn

Äntligen är det dags att presentera den första träningshelgen jag arrangerar ”Off Course”! Det blir den 29-30 oktober på Sandhamn! Jag hoppas att ni blir riktigt inspirerade av upplägget och vill hänga med! Resmålet blir alltså Sandhamn och Sandhamn Seglarhotell. Ett underbart hotell med perfekt läge invid hamnen och ön erbjuder allt vad en träningshelg behöver, både inomhus i hotellets vackra lokaler och utomhus.

Jag har laddat helgen med både fysträning för golfare, mental träning och yoga!

Det blir fokus på att förbereda er för hur du kan träna under vintern inför nästa säsong och jag har laddat programmet med allt ifrån två fysträningspass anpassat för golfare. Ett med fokus på styrka och ett på rörliget till ett utomhuspass där jag visar flera övningar du kan göra utomhus. Det blir en föreläsning i mental träning där du får övningar med dig som du kan använda både för din golf och i din vardag. För att hjälpa dig ladda inför hösten börjar vi söndagen med ett mjukt underbart yogapass! Det kommer också bli en hel del god mat och relax!

VARMT VÄLKOMNA och läs mer om hela programmet och upplägget HÄR!

 

Lämna ett svar