Du visar för närvarande Dags för möten och planering!

Dags för möten och planering!

Jenny redo för business

Efter några dagar av olika events är det dags för en planerings- och mötes dag. När man har mycket på gång och flera olika projekt som ska sägas ja eller nej  till är det otroligt viktigt att veta vart man är på väg och att du har en tydlig målbild. När jobbade du med din målbild senast? Var det ett tag sedan så tycker jag du ska göra följande övning:

Ge det ca 30 minuter, välj en lugn plats och ta fram papper och penna. Svara nu på följande fråga:

  1. Mirakelfrågan: Om du vaknade imorgon och allt var precis så som du önskade, hur skulle det se ut då? Måla upp en bild och skriv ned allt du kan komma på. Hur ser det ut i rummet du vaknar i? Hur ser det ut där du bor? Vilka äter frukost med dig på morgonen? Hur klär du dig när du ska till jobbet? Träningskläder eller kanske kostym? Hur ser det ut utanför huset/lägenheten? En sjö, eller är det trafik? Vart åker du när du ska till jobbet? Eller jobbar du kanske hemma? Om du åker till ett jobb, hur ser det ut där? Många kollegor? Inga kollegor? Stort corner office eller kontorslandskap? Osv…

Det du börjar skapa genom ovan är en målbild över hur du verkligen vill ha det. Du kanske inte tror att det är möjligt, men du vet väl att en resa börjar med ett första steg OCH med tydliga och specifika målbilder har du ett kraftfullt verktyg som hjälper dig på rätt väg, din hjärna!

Vill du lära dig mer om hur du sätter upp målbilder och gör målprogrammeringar och hur du tar dig från A till B? I så fall är du varmt välkommen att hänga på min kurs i mental träning på Kungliga Tennishallen med start den 11 oktober. Hör då av dig till mig på jenny@hagmangolf.se .

Ha en grym dag och ta hand om dig!

Lämna ett svar