Du visar för närvarande Humorgolfen 2016!

Humorgolfen 2016!

Humorgolfen

Imorgon är det dags för Humorgolfen på Kungliga Drottningholms GK. Humorgolfen är Sveriges roligaste välgörenhetsdag där alla insamlade pengar oavkortat går till Ung Cancer. Tillsammans med Sveriges humorelit, Ung Cancer, Kungliga Drottningholms GK och flera partners arrangeras tävlingen för 5:e året i rad. Bland annat pågår en auktion under hela dagen och kvällen och här har jag bidragit med två coach tillfällen med mig. Varje tillfälle är 1.5 timme och fokus är på dig och ditt personliga ledarskap. Gå in och buda vet jag! HÄR hittar du mer info.

Förra året var jag med och spelade och det var verkligen en fantastisk dag och det samlades totalt ihop över 500 000 kr. Tyvärr krockade detta event för mig i år, men jag ser fram emot att följa dagen på instagram och på Tradera!

Humorgolfens auktion är till förmån för Ung Cancer. Ung Cancers uppgift är att förbättra unga vuxna cancerdrabbades levnadsvillkor. Med det menas att unga vuxna cancerpatienter inte bara ska överleva, utan även ha ett riktigt bra liv.

Lämna ett svar