Du visar för närvarande Instagram moments – If you want to follow me: @jenny_hagman

Instagram moments – If you want to follow me: @jenny_hagman

Instagram moments1. Jag ser fram emot ett spännande projekt som jag och de starka och proffsiga profilerna, Helen Alfredsson och Anette Norberg kört igång. Fortsättning följer:-). 2. Så skönt och kul att köra eget igen och jag ser fram emot att hjälpa dig att utvecklas både via fysträning, teknikträning och via coaching i personligt ledarskap, oavsett om det är på eller av golfbanan (kolla in vart jag håller hus HÄR). 3. MediYoga varje dag ingår i utbildningen jag just nu går; enkla övningar, djupandning och avslutande meditation= Lugn hela vägen in i själen:-). 4. Reflektera mera är ett nytt blogginlägg jag har och denna bild är en härlig reflektion från wakeboard åkningen förra sommaren. 5. Att hjälpa mina elever att bli mer rörliga och starka på Stadkonkliniken ger en kick varje gång:-). 6. Avslutade veckan med att fiska, ett nytt intresse som jag kommer att lägga ned mer tid på i sommar. Simma lugnt!

Lämna ett svar