Du visar för närvarande Resor på gång

Resor på gång

Nu när det börjar närma sig våren börjar jag bli otroligt golfsugen. Denna vinter har jag för första gången på många år varit hemma och golfspel har skett inomhus istället för utomhus:-). Därför suger det extra mycket i golfarmarna, men en bra sak med att vara hemma mycket är att tid har lagts åt planering:-). Vad gäller resor så har jag tre resor inbokade i år där ni har möjlighet att följa med. Närmast på gång har vi Evian och Helen Alfredsson Training camp. Den är fullbokad, men sedan har vi en resa i Sverige med Röhnisch på Loka Brunn den 17-19 juni (läs mer HÄR) och den 6-10 oktober åker jag till ett av mina favoritställen i Europa; Royal Obidos Golf & Spa resort utanför Lissabon i Portugal. Hit hänger också Ola Lauritzon (GI guru) och Marlene Gustawsson (Gröna smoothies drottning) med så det blir både föreläsningar, golfträning med mig och god mat på Europas bästa golfresort 2015 enligt IGTM. HÄR kan ni läsa mer om den resan! Varmt välkommen och hör av dig om du har frågor!

Skärmavbild 2016-03-02 kl. 19.31.43
Röhnisch har arrangerat en golfweekend på Loka Brunn i juni. Det blir yoga, fysträning, 18 hål spel och träning med mig + all inclusive med fantastisk mat.
resor_slide3
På både Evian och Royal Obidos finns möjligheter att varva ned med yoga och i deras vackra spa. Själv är jag i oktober utbildad mediyoga instruktör så jag kommer att klämma in minst ett pass i detta under helgen:-).
Träningsläger med Helen Alfredsson och Jenny Hagman13-16 maj på Evian Golf Resort, Geneve Efter en fantastisk start av Helen Alfredsson Training Camp i våras följer vi upp med ännu en resa. Samma program, samma tränare (Helen och Jenny), samma resort, men med ännu större engagemang och entusiasm! Varmt välkomna med er bokning till Birdie Golf Tours på eller till Jenny på info@hagmangolf.se.
Evian Masters Course är en fantastisk bana som passar alla. Läget invid Geneve sjön är magiskt!
Häng med till mitt favoritställe i Portugal!6-10 oktober åker vi till Evolutee Royal Obidos Resort & Spa I början av oktober har jag fått möjlighet att arrangera en träningsresa till mitt favoritställe Royal Obidos tillsammans med Ola Lauritzons nya resebyrå JoyRide Travel. Det finns endast 39 rum på detta hotell som har en egen golfbana och en fantastisk träningsanläggning. Vi har hyrt hela stället och hoppas att du vill följa med. Det blir föreläsningar, träning, spel och en tävling för de som vill. Läs mer HÄR och varmt välkommen!
Royal Obidos ligger ca 40 min norr om Lissabon och blev 2015 vald till Europas bästa golfresort! Banan ligger precis invid hotellet.

Lämna ett svar