Trevlig helg!

IMG_7775

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. johan tamm

  Hej Jenny,
  jag har fått problem med min puttning; puttfrossa kanske man kan kalla det. Det är obehagligt och nästintill pinsamt. Finns bot emot detta, tro?
  Det har sagts mig att du möjligen är rätt person att bota denna åkomma!?
  Återkom gärna
  Hälsningar
  Johan

  1. Jenny

   Hej Johan,
   Kul att du hör av dig. Absolut kan jag hjälpa dig med detta. Det är en vanlig åkomma och själv har jag drabbats både under tävling och i träning. Jag har några bra knep som jag gärna visar dig. Hör av dig så kan vi prata mer. Du når mig lättast per mail på info@hagmangolf.se. Ha det bra så länge!

 2. Christer

  Även jag har problem med svår puttfrossa på korta puttar. Hcp 22.tacksam för tips.

  1. Jenny Hagman

   Hej Christer, fick du svar på din fråga om puttfrossa? Jag kan varmt rekommendera att du läser min bok Stolt, stark och säker med fokus på grunderna i puttning, och sedan det mentala träningskapitlet där jag har en del om puttning. Lycka till! Hälsningar Jenny

Lämna ett svar