Du visar för närvarande Längre och rakare till 2016!

Längre och rakare till 2016!

Vill du lära dig att slå längre och rakare till säsongen 2016? Det finns väldigt mycket du kan göra för att lyckas med detta, men det räcker med att göra lite grann då och då. Jag är väldigt glad att ha startat ett samarbete med Stadionkliniken, ett helt nytt tränings – och rehabcenter nära Stadion i Stockholm. Här integreras medicin, rehab, träning & hälsa och vi är ca 12 experter under ett och samma tak; läkare, sjukgymnaster, naprapater och personliga tränare. Här kan alla, oavsett mål och inriktning, få den personliga hjälp som du behöver, snabbt och effektivt och på en och samma plats! Jag själv kommer att ta hand om alla golfare med fokus på hur du kan utveckla din fysiska styrka och rörlighet för att nå dina mål på golfbanan, såsom tex att slå längre OCH rakare. Jag kommer även att jobba med ledarskap och coaching. Jag finns på plats två dagar/vecka från och med nu. Varmt välkommen!

HÄR kan du boka en tid direkt på hemsidan eller ring på: 08 20 59 59.
Videon nedan spelade jag in på Vale Do Lobo – Royal GC i Portugal i början av året. Jag har alltid slagit långt, men tricket är att även slå rakt och det går, jag lovar:-).

Lämna ett svar