Du visar för närvarande Mental träning

Mental träning

Den senaste tiden har jag tagit upp en hel del böcker ur bokhyllan med fokus på mental träning. Jag har säkerligen över 30 stycken varav jag läst ut ca hälften av dem och skummat igenom resten. De har ingått i olika utbildningar jag har genomfört eller så är det böcker jag fått rekommenderat av kloka människor. Böckerna har jag framförallt använt när jag spelade som proffs och hade en viktig tävling att träna inför och när jag coachade mina elever mot olika mål. Jag har också haft användning av dem som VD, även om jag tycker att det var något svårare att applicera dem i näringslivet. Några böcker tycker jag ändå har varit mycket användbara och framförallt så har jag precis läst en bok som jag tycker går på djupet av frågor som verkligen kan göra skillnad för dig som vill nå dina mål och må bra på vägen. Boken heter ”Under ytan – Mentala höjder ur själens djup” och är skriven av Yamina Enedahl; författare, världsmästare i fridykning och coach. Hon gör ett fantastiskt jobb i denna bok. Du hittar den HÄR! 

Bok under ytan

Lämna ett svar