Du visar för närvarande Första veckan av Röhnisch Golf School

Första veckan av Röhnisch Golf School

Denna vecka körde Röhnisch Golf School igång och det är så kul att ni är så många som anmält er! I tisdags var det också kick off i Rönnisch Brand Store. Det absolut bästa var att höra hur ni berättar att ni utvecklats och lärt er massor både av Röhnisch Golf School och Röhnisch Running School! Fortsätt berätta hur det går för er på Instagram och Facebook med #rohnisch.

Denna första vecka är det fokus på analys av ditt spel, närspelsträning och så får du ett träningsprogram för din hållning. Har du inte anmält dig ännu kan du ta del av höstens Röhnisch Golf School HÄR!

 

Föreläsning
Kick off på Röhnisch Brand Store i tisdags. Så kul att träffa alla som kom! Ni som inte varit i butiken än, kika in. Höstens kollektion är grym!

Lämna ett svar