Kom i golf form

Som jag såg att jag öven skrev i slutet av februari så verkar våren fortfarande vara långt borta. Flera av er golfare har säkert varit iväg på en golfresa eller golfskola utomlands och det är ju perfekt för att komma i form inför säsongen. Men för er som är hemma, hur kan man komma igång med golf formen?

Det bästa är att gå igenom grunderna i golfsvingen och detta går mycket bra att göra även inomhus i ett golf tält eller i en golfsimulator:
Gå igenom:
Grepp
Uppställning
Balans
Sikte

Om du inte riktigt vet hur du ska gå igenom detta själv, ta kontakt med din tränare och ta en lektion. Då kommer du snabbt in på rätt bana. Nedan står jag och tränar grunderna utomhus. Kallt, men helt ok!

Hett tips: Om du har lite pengar och tid över så har Birdie Golf Tours några billiga biljetter över till Palma och Mallorca t/r. Här finns härliga banor och träningsområden. Vi brukar inte sälja bara flygbiljetter så passa på: 6-13 april. Läs mer här!www.birdie.se/erbjudande

20130401-083441.jpg

Lämna ett svar