Träning utomlands

Om du verkligen vill få en bra start inför golfsäsongen så kan jag varmt rekommendera att åka på en golfskola. I februari tom mitten på april drar de flesta PGA tränare iväg utomlands på en golfskola där de håller i träning både i teknik, närspel och coaching på banan. Ett ypperligt sätt att få sig en genomkörare vad gäller svingen och spelet, då tränaren ofta är med er på banan minst några hål varje dag.

Just nu befinner jag mig på Sveriges största golfskola på La Manga i Spanien. Denna golfskola heter TU Golfskolan (TU står för Tränar Utbildning) och här ska 24 PGA tränare utföra sin praktiska examen och det innebär att hålla i en golfskola i en vecka. De kommer att ha sex elever var, så totalt 144 golfare anländer på Söndag för att få ta del av en fantastisk golfskola!

Golfskolan ingår alltså i TU som PGA och SGF håller i och resan arrangeras av Birdie Golf Tours. Läs mer om golfskolan på www.birdie.se. Nedan en bild på några av tränarna (under observation av Coach Jonas Lekman) som förbereder sig inför elevernas ankomst på söndag!

20130207-151658.jpg

Lämna ett svar