13 dagars diet börjar idag!

I mitt tio-veckors program mot en starkare kropp ingår att komma igång med en bra kosthållning. Jag äter bra redan idag, men då och då faller jag för godsaker såsom bullar, choklad mm. I 13 dagar ska jag nu hålla en mager kost med en bra balans mellan kolhydrater (ca 50 % eftersom jag tränar mycket), protein (30 %) och magert och bra fett (ca 20 %) där jag totalt undviker vitt socker. Eftersom jag som nämnt tränar mycket kommer jag äta en bra mängd mat och minst 5 ggr per dag, men det kommer att vara nyttigt.

Efter dessa 13 dagar kommer jag att fortsätta äta på i princip samma sätt, med undantag av att jag på lördagar får äta och dricka vad jag vill. Livsnjutning är alltså viktig, men inte mer än en dag i veckan;-).

Dagens träningspass bestod av en träff med Wille på AIF boxningsklubb igen. Vilken härlig start på veckan! Riktigt tuff träning idag igen, men riktigt kul är det:-). Nedan en bild på mig och Wille ”the greatest coach ever” Nguesseu.

20120924-205132.jpg

Lämna ett svar