Glad midsommar

En hel del har hänt sedan mitt senaste inlägg och jag hoppas ni alla njuter av golfsäsongen och att ni idag har god mat, gott sällskap och bra väder att se fram emot. Jag läste precis att ”ledighet, gemenskap och inga måsten, det är midsommar det”. Det låter som ett utmärkt sätt att fira midsommar på.

I juni har schemat varit väldigt fullspeckat. Nordea Masters, fotbolls EM, mm mm. Jag hoppas att ni fick chans att titta på lite bra golf på Bro Hof. Vi på Birdie Golf Tours tog också i juni chansen att själva träna lite extra på våra svingar. Jag höll i träningen och vi fokuserade på de viktiga grunderna i svingen; greppet, siktet och uppställningen. Tänk vad små små ändringar kan göra så stor skillnad i resultat. Ett exempel är tex siktet. Det är väldigt lätt att sikta fel utan att man märker det själv. En lätt justering och du slår perfekta slag igen.

Tips! Ang siktet så rekommenderar jag att du tar hjälp av en kompis för att kontrollera att du siktar rätt. Gör också en rutin inför varje slag så att du lätt hittar rätt innan du ska slå.

Nu är det sommar och ledighet, men jag fortsätter att då och då skriva lite matnyttiga saker hör!
(Bilden nedan är när jag själv fick en lektion av Jessica Krantz på Nordea Masters….det finns en hel del att jobba på:-).

Glad sommar till er alla!

20120622-075532.jpg

Lämna ett svar