Drömjobbet

Det var någon som en gång berättade för mig vilka tre saker som hon tyckte gav lycka i livet:

1. Se till att umgås mycket med nära och kära
2. Ge mer än du tar eller får
3. Hitta ett jobb som du tycker är så kul eller givande att det inte känns som ett jobb

Jag tycker att dessa tre saker är himla vettiga och jag tycker helt klart att det är värt en hel del ansträngning för att försöka leva efter dessa tre saker. Jag tror dock att det kan vara lite svårt för många att hitta nummer 3, men jag tror också att inget är omöjligt och den som verkligen vill kommer till slut att hitta det jobb han/hon trivs med.

Appropå ett drömjobb :-), så söker vi just nu en resesäljare på Birdie Golf Tours (www.birdie.se) samt tre golfvärdar. Gå gärna in och läs mer om oss på vår hemsida och om du tror att du är rätt person för oss, så hör av dig till mig.

Ha en riktigt bra fortsatt vecka!
Nedan en bild från Gloria Golf Resort, ett av Birdie’s resmål.

20120530-230230.jpg

Lämna ett svar