Ayurveda!

Nu har jag läst klart boken ”Perfekt Hälsa” av Depak Chopra. Den handlar om att hitta balans mellan kropp och själ och bygger på Ayur Vedas indiska vishetslära om förhållandet mellan just kropp och själ. Den beskriver de läkande krafter som kan frigöras vid en total balans mellan de två.

Genom att läsa boken kan du arbeta fram ett personligt hälsoprogram, skräddarsytt för ett optimalt fysiskt och psykiskt välbefinnande. Boken innehåller bla tester för att se vilken kroppstyp just diåu är. Därefter får du reda på hur just du ska äta, träna, sova och aktivera dig för att må som bäst.
Jag verkar vara en Vata- Kapha typ, vilket var intressant att se. Vilken typ är du?

Att finna ett sätt att hitta balans i sin tillvaro är mycket viktigt och hjälper dig att både bli lugn, känna harmoni och tillit. Det bästa är att genom att jobba med detta blir du också en bättre golfare på köpet :-).

Boken hittar du bla på Akademibokhandeln.

20120322-212941.jpg

Lämna ett svar